×

Lai šī tīmekļvietne darbotos, tā izmanto nepieciešamās sīkdatnes. Ar Jūsu piekrišanu papildus šajā vietnē var tikt izmantotas statistikas un sociālo mediju sīkdatnes:
- Statistikas sīkdatnes (nepieciešamas, lai uzlabotu vietnes darbību un lietošanas pieredzi);
- Sociālo mediju sīkdatnes (nepieciešamas Facebook autorizācijai, video skatījumiem).

Jūs varat piekrist visām sīkdatnēm, noklikšķinot uz pogas “Piekrītu visām sīkdatnēm” vai veikt atsevišķu sīkdatņu izvēli, noklikšķinot uz pogas “Tikai analītiskajām sīkdatnēm” vai “Tikai sociālo mēdīju sīkdatnēm”.

Ja tīmekļa vietnes lietotājs noklikšķina uz pogas “Nepiekrītu”, tīmekļa vietnē saglabājas tikai nepieciešamās sīkdatnes, kuras ir nepieciešamas, lai nodrošinātu tīmekļa vietnes darbību un kuru izmantošanai nav nepieciešams iegūt lietotāja piekrišanu.

Lai uzzinātu vairāk par mūsu sīkdatņu politiku, lūdzam noklikšķināt uz pogas “Vairāk informācijas”.

Ceturtdiena, 28. marts
Šodien sveicam: Gunta, Ginta, Gunda
Laika ziņas: Sigulda 0℃, Z vējš 0 m/s
e.sigulda.lv
A- A A+ T T


2017-05-09
Tiek izvērtēti skolēnu pieteikumi darbam vasarā

​Siguldas novada pašvaldība, sadarbojoties ar novada uzņēmējiem, arī šogad īstenos jauniešu nodarbinātības projektu, kura laikā iespēja strādāt un apgūt pirmās darba prasmes būs 13–19 gadus veciem skolēniem, kuru dzīvesvieta deklarēta Siguldas novadā. Siguldas novada pašvaldība šā projekta īstenošanai paredzējusi 50 tūkstošus eiro. Darbavietas šogad piedāvās 19 pašvaldības iestādes un struktūrvienības (134 darbavietas) un 40 uzņēmēji (282 darbavietas), 11 no tiem projektā iesaistīsies pirmo gadu.

Jau ziņots, ka pašvaldība līdz 10.martam aicināja atsaukties novada uzņēmējus, kuri vasarā vēlas nodrošināt pašvaldības apmaksātas darbavietas Siguldas novada skolēniem. Skolēnu nodarbinātības pasākumus vasaras brīvlaikā finansēs Siguldas novada pašvaldība, uzņēmējiem būs jāsedz tikai darba devēja sociālais nodoklis.

Vasaras nodarbinātības projekta ietvaros 13–14 gadus veciem skolēniem būs iespēja strādāt divas nedēļas pašvaldības iestāžu un struktūrvienību nodrošinātajās darbavietās, savukārt 15–19 gadus veciem skolēniem darbavietas mēneša garumā nodrošinās novada uzņēmēji.

Aprīlī norisinājās skolēnu reģistrācija darbavietām. Pašvaldības speciālisti līdz 22.maijam pārbaudīs saņemtos pieteikumus un kopā ar potenciālajiem darba devējiem veiks skolēnu atlasi konkrētām darbavietām, pamatojoties uz norādītajām prioritārajām darbavietām skolēnu pieteikuma anketās un motivāciju strādāt uzņēmumā. Skolēniem, kuriem prioritārajā secībā norādītajos uzņēmumos darbavietas uzņēmēji nevarēs nodrošināt, tiks piedāvātas vakances citos uzņēmumos. Skolēniem, kuri būs iesnieguši iesniegumu, bet neatbildīs noteikumos noteiktajiem kritērijiem, tiks izsūtītas atteikuma vēstules.

No 23. līdz 26.maijam Siguldas novada Jaunrades centrā Skolas ielā 3 skolēni varēs saņemt norīkojumus uz vasaras darbavietām. Obligātā darba drošības instruktāža pašvaldības iestāžu un struktūrvienību nodrošinātajās darbavietās notiks 25.maijā plkst.16.00 Siguldas novada Jaunrades centra zālē Skolas ielā 3.
Skolēnu vasaras nodarbinātības projekts Siguldas novadā norisinās kopš 2010.gada. Pērn projektā iesaistījās 313 skolēni, 39 Siguldas novada uzņēmēji, kā arī 19 pašvaldības iestādes un struktūrvienības.
Plašāka informācija par skolēnu nodarbinātības projektu pieejama, zvanot galvenajai speciālistei izglītības jautājumos Sandrai Ķirulei uz tālruni 67970932. 


© www.sigulda.lv




KOMENTĀRI
Lai pievienotu komentāru nepieciešams būt reģistrētam lietotājam vai reģistrēties!


Apskatīt komentārus

Pasākumi