×

Lai šī tīmekļvietne darbotos, tā izmanto nepieciešamās sīkdatnes. Ar Jūsu piekrišanu papildus šajā vietnē var tikt izmantotas statistikas un sociālo mediju sīkdatnes:
- Statistikas sīkdatnes (nepieciešamas, lai uzlabotu vietnes darbību un lietošanas pieredzi);
- Sociālo mediju sīkdatnes (nepieciešamas Facebook autorizācijai, video skatījumiem).

Jūs varat piekrist visām sīkdatnēm, noklikšķinot uz pogas “Piekrītu visām sīkdatnēm” vai veikt atsevišķu sīkdatņu izvēli, noklikšķinot uz pogas “Tikai analītiskajām sīkdatnēm” vai “Tikai sociālo mēdīju sīkdatnēm”.

Ja tīmekļa vietnes lietotājs noklikšķina uz pogas “Nepiekrītu”, tīmekļa vietnē saglabājas tikai nepieciešamās sīkdatnes, kuras ir nepieciešamas, lai nodrošinātu tīmekļa vietnes darbību un kuru izmantošanai nav nepieciešams iegūt lietotāja piekrišanu.

Lai uzzinātu vairāk par mūsu sīkdatņu politiku, lūdzam noklikšķināt uz pogas “Vairāk informācijas”.

Piektdiena, 19. aprīlis
Šodien sveicam: Vēsma, Fanija
Laika ziņas: Sigulda 0℃, Z vējš 0 m/s
e.sigulda.lv
A- A A+ T T


2017-05-10
Izveidota interaktīva karte par plānotajiem ielu pārbūves un komunikācijas izbūves darbiem

Lai iedzīvotājiem būtu iespējams vienkopus gūt informāciju par notiekošajiem un plānotajiem ielu pārbūves un komunikācijas izbūves darbiem, izveidota interaktīva karte par minētās infrastruktūras attīstību tuvāko divu gadu laikā.

Pašvaldības ielu un ceļu uzturēšanai, kā arī to pārbūvei 2017.gada pašvaldības budžetā ieplānoti līdzekļi 5,1 miljona eiro apmērā – tas nozīmē aktīvu ielu un ceļu remonta un pārbūves darbu procesu visā novadā. Lai operatīvi, mūsdienīgi un viegli uztveramā veidā informētu iedzīvotājus par uzsāktajiem ielu un ceļu remontdarbiem Siguldā, kā arī plānoto darbu projektēšanu, izveidotas četras ērti lietojamas un pārskatāmas interaktīvas kartes, kurās pieejama informācija par plānoto:

  • asfaltētu vai bruģētu ielu pārbūvi vai izbūvi,
  • gājēju ietvju izbūvi,
  • asfaltētu vai bruģētu ielu pārbūves vai izbūves projektēšanu,
  • gājēju ietvju projektēšanu,
  • ūdens un kanalizācijas maģistrālo tīklu izbūvi,
  • perspektīvajām ar ūdens un kanalizācijas tīkliem izbūvētajām ielām, kurās grants segums var tikt mainīts uz cieto segumu.

Interaktīvajā kartē informācija tiks regulāri papildināta un jau tuvākajā laikā tajā būs pieejama informācija arī par Siguldas novada ciematu un lauku ielu un ceļu plānotajiem pārbūves darbiem, kā arī 2019.gadā plānotajiem ielu pārbūves un komunikācijas izbūves darbiem.

Jau ziņots, ka tuvāko gadu pašvaldības prioritāte ir ielu un ceļu atjaunošana un izbūve, kā arī lietusūdens sistēmas pilnveidošana un sakārtošana, ik gadu šiem darbiem paredzot vairākus miljonus eiro.

Interaktīvā karte pieejama šeit.


© www.sigulda.lv




KOMENTĀRI
Lai pievienotu komentāru nepieciešams būt reģistrētam lietotājam vai reģistrēties!


Apskatīt komentārus

Pasākumi