×

Lai šī tīmekļvietne darbotos, tā izmanto nepieciešamās sīkdatnes. Ar Jūsu piekrišanu papildus šajā vietnē var tikt izmantotas statistikas un sociālo mediju sīkdatnes:
- Statistikas sīkdatnes (nepieciešamas, lai uzlabotu vietnes darbību un lietošanas pieredzi);
- Sociālo mediju sīkdatnes (nepieciešamas Facebook autorizācijai, video skatījumiem).

Jūs varat piekrist visām sīkdatnēm, noklikšķinot uz pogas “Piekrītu visām sīkdatnēm” vai veikt atsevišķu sīkdatņu izvēli, noklikšķinot uz pogas “Tikai analītiskajām sīkdatnēm” vai “Tikai sociālo mēdīju sīkdatnēm”.

Ja tīmekļa vietnes lietotājs noklikšķina uz pogas “Nepiekrītu”, tīmekļa vietnē saglabājas tikai nepieciešamās sīkdatnes, kuras ir nepieciešamas, lai nodrošinātu tīmekļa vietnes darbību un kuru izmantošanai nav nepieciešams iegūt lietotāja piekrišanu.

Lai uzzinātu vairāk par mūsu sīkdatņu politiku, lūdzam noklikšķināt uz pogas “Vairāk informācijas”.

Piektdiena, 29. marts
Šodien sveicam: Aldonis, Agija
Laika ziņas: Sigulda 0℃, Z vējš 0 m/s
e.sigulda.lv
A- A A+ T T


2017-05-13
Uzsākta novada grantēto ielu un ceļu apstrāde ar putekļu absorbentu

Lai sausajā vasaras periodā absorbētu putekļus, kas veidojas uz grants ceļiem, šajā nedēļas nogalē uzsākta Siguldas novada grantēto ielu un intensīvākajai satiksmei pakļauto novada grantēto ceļu apstrāde ar putekļu absorbentu. Ielu un ceļu apstrāde ar putekļu absorbentu apdzīvotās vietās turpināsies vēl pāris dienas.

Putekļu absorbcijas materiāls, kas pasargā grants ielu virskārtu no pārliekas izžūšanas un virsmas putēšanas, tiek iestrādāts grantēto ielu un ceļu virskārtā. Gadījumos, ja nav ilgstoši lietaini laikapstākļi, absorbenta iedarbības ilgums ir līdz trīs mēnešiem. Speciālisti norāda, ka sausos laikapstākļos absorbenta reakcija nenotiek uzreiz, jo ir nepieciešams, lai ceļa klātne saņemtu nedaudz mitruma, piemēram, nakts laikā, kad gaiss kļūst aukstāks un mitrāks.

Pretputekļu apstrāde prioritāri tiek veikta ielās un ceļos ar lielāku satiksmes intensitāti.

Siguldas noada pašvaldība aicina autovadītājus ievērot ceļu satiksmes noteikumus, jo ar absorbentu noklātās ielas un ceļus bojā gan autovadītāji, kuri pārkāpj ātruma ierobežojumus, gan transporta līdzekļi, īpaši kravas auto, kuri izmanto grants ceļus dzīvojamajos rajonos caurbraukšanai, ignorējot uzstādītās ceļazīmes.


© www.sigulda.lv




KOMENTĀRI
Lai pievienotu komentāru nepieciešams būt reģistrētam lietotājam vai reģistrēties!


Apskatīt komentārus

Pasākumi