×

Lai šī tīmekļvietne darbotos, tā izmanto nepieciešamās sīkdatnes. Ar Jūsu piekrišanu papildus šajā vietnē var tikt izmantotas statistikas un sociālo mediju sīkdatnes:
- Statistikas sīkdatnes (nepieciešamas, lai uzlabotu vietnes darbību un lietošanas pieredzi);
- Sociālo mediju sīkdatnes (nepieciešamas Facebook autorizācijai, video skatījumiem).

Jūs varat piekrist visām sīkdatnēm, noklikšķinot uz pogas “Piekrītu visām sīkdatnēm” vai veikt atsevišķu sīkdatņu izvēli, noklikšķinot uz pogas “Tikai analītiskajām sīkdatnēm” vai “Tikai sociālo mēdīju sīkdatnēm”.

Ja tīmekļa vietnes lietotājs noklikšķina uz pogas “Nepiekrītu”, tīmekļa vietnē saglabājas tikai nepieciešamās sīkdatnes, kuras ir nepieciešamas, lai nodrošinātu tīmekļa vietnes darbību un kuru izmantošanai nav nepieciešams iegūt lietotāja piekrišanu.

Lai uzzinātu vairāk par mūsu sīkdatņu politiku, lūdzam noklikšķināt uz pogas “Vairāk informācijas”.

Piektdiena, 19. aprīlis
Šodien sveicam: Vēsma, Fanija
Laika ziņas: Sigulda 0℃, Z vējš 0 m/s
e.sigulda.lv
A- A A+ T T


2017-05-16
Mākslu skola „Baltais Flīģelis” uzņem jaunus audzēkņus

Siguldas Mākslu skola „Baltais Flīģelis” piedāvā 2017./2018.mācību gadā bērniem, jauniešiem un pieaugušajiem apgūt daudzveidīgas profesionālās ievirzes un interešu izglītības programmas mākslās.

Visi laipni aicināti iepazīties ar Mākslu skolu, skolotājiem un piedāvātajām programmām Atvērto durvju dienā 5.jūnijā no plkst.14.00 līdz 18.00. Iestājpārbaudījums profesionālās izglītības programmās notiks 6.jūnijā no plkst.14.00 līdz 18.00.

Profesionālās ievirzes programmas: visdažādāko instrumentu spēle un vokālā māksla, vizuāli plastiskā māksla apgūstamas paralēli vispārējai pamatizglītībai. Atkarībā no izvēlētās programmas apmācību ilgums ir seši līdz astoņi gadi, audzēkņus uzņem sākot no septiņu gadu vecuma. Iesniegumus par iestāšanos profesionālās ievirzes izglītības programmās var aizpildīt skolā darba dienās no plkst.10.00 līdz 18.00.

Interešu izglītības programmas:

  • Vispusīgās attīstības studija (mūzika, māksla, teātris) aicina bērnus no sešu līdz astoņu gadu vecumam.
  • Mūzikas nodaļas nodarbības instrumentu spēlē un dziedāšanā iespējams apgūt no četru gadu vecuma, kā arī pieaugušajiem.
  • Mākslas nodaļas „Mini studija un Keramikas studija uzņem dalībniekus no sešu līdz septiņu gadu vecumam; Dizaina un mākslas „Maxistudija – jauniešus no 14 gadu vecuma, kā arī pieaugušos.
  • Deju studija „Sidrabiņš” aicina bērnus no trīs līdz piecu gadu vecumam, Baleta studija – no piecu līdz septiņu gadu vecumam.
  • Teātra studijā tiek uzņemti dalībnieki no 10 līdz 18 gadu vecumam.

Interešu izglītības programmās iestājpārbaudījums nav jākārto. Plašāka informācija, zvanot uz tālruni 22005612 vai šeit.


© www.sigulda.lv




KOMENTĀRI
Lai pievienotu komentāru nepieciešams būt reģistrētam lietotājam vai reģistrēties!


Apskatīt komentārus

Pasākumi