×

Lai šī tīmekļvietne darbotos, tā izmanto nepieciešamās sīkdatnes. Ar Jūsu piekrišanu papildus šajā vietnē var tikt izmantotas statistikas un sociālo mediju sīkdatnes:
- Statistikas sīkdatnes (nepieciešamas, lai uzlabotu vietnes darbību un lietošanas pieredzi);
- Sociālo mediju sīkdatnes (nepieciešamas Facebook autorizācijai, video skatījumiem).

Jūs varat piekrist visām sīkdatnēm, noklikšķinot uz pogas “Piekrītu visām sīkdatnēm” vai veikt atsevišķu sīkdatņu izvēli, noklikšķinot uz pogas “Tikai analītiskajām sīkdatnēm” vai “Tikai sociālo mēdīju sīkdatnēm”.

Ja tīmekļa vietnes lietotājs noklikšķina uz pogas “Nepiekrītu”, tīmekļa vietnē saglabājas tikai nepieciešamās sīkdatnes, kuras ir nepieciešamas, lai nodrošinātu tīmekļa vietnes darbību un kuru izmantošanai nav nepieciešams iegūt lietotāja piekrišanu.

Lai uzzinātu vairāk par mūsu sīkdatņu politiku, lūdzam noklikšķināt uz pogas “Vairāk informācijas”.

Sestdiena, 20. aprīlis
Šodien sveicam: Mirta, Ziedīte
Laika ziņas: Sigulda 0℃, Z vējš 0 m/s
e.sigulda.lv
A- A A+ T T


2017-05-16
Pašvaldība iznomā zemi sezonas ēkas novietošanai

Saskaņā ar 22.04.2015. Siguldas novada pašvaldības nolikuma “Par Siguldas novada pašvaldībai piederošās zemes iznomāšanas kārtību” 4.punktu un nolūkā apzināt iespējamo nomas tiesību pretendentu loku, pašvaldība informē par neapbūvēta zemesgabala iznomāšanu vieglas konstrukcijas sezonas ēkas novietošanai.

Par zemesgabalu nomu ir saņemts viena pretendenta iesniegums. Ja uz zemes gabala daļas nomu izsludinātajā termiņā piesakās vairāki pretendenti, nomnieka atlase tiks veikta izsoles kārtībā.

Nomas maksas apmērs par zemesgabala nomu ir 100 eiro mēnesī un normatīvajos aktos noteiktie nodokļi. Vairāku pretendentu pieteikšanās gadījumā - nomas tiesību izsoles sākuma cena – 100 eiro mēnesī un normatīvajos aktos noteiktie nodokļi.

Iesniegums par zemesgabala nomu jāiesniedz Siguldas novada Domē (Pils ielā 16, Siguldā, LV 2150), e-pasts dome@sigulda.lv. Kontaktpersona iznomāšanas jautājumos: Siguldas novada pašvaldības Teritorijas attīstības pārvaldes Īpašumu un vides pārvaldības nodaļas Nekustamo īpašumu speciāliste Gunta Mūrmane, tālrunis 67800957, e-pasts gunta.murmane@sigulda.lv.

Zemes gab.  

Iznomājamā platība

Iznomājamā zemes gab. adrese

Iznomāšanas mērķis un termiņš

Informācijas publiskošanas datums

Pretendentu pieteikšanās termiņš

Zemes gabals ar kadastra apzīmējumu 8015 002 3143

270 m²

Lāčplēša iela 9A, Sigulda, Siguldas novads (vieta tiks precizēta, projektēšanas gaitā, saskaņojot precīzu vieglās konstrukcijas sezonas ēkas novietojumu un vizuālo izskatu)

Mērķis: uz tūrismu un dabas izglītību orientēta objekta izveide ar tiesībām uzstādīt uz nomas zemes gabala daļas vieglas konstrukcijas sezonas būvi bez pamatiem

Termiņš: līdz 31.10.2017.

16.05.2017.

 

Līdz 30.05.2017.

* zemesgabala situācijas plānu skatīt šeit.


© www.sigulda.lv




KOMENTĀRI
Lai pievienotu komentāru nepieciešams būt reģistrētam lietotājam vai reģistrēties!


Pasākumi