×

Lai šī tīmekļvietne darbotos, tā izmanto nepieciešamās sīkdatnes. Ar Jūsu piekrišanu papildus šajā vietnē var tikt izmantotas statistikas un sociālo mediju sīkdatnes:
- Statistikas sīkdatnes (nepieciešamas, lai uzlabotu vietnes darbību un lietošanas pieredzi);
- Sociālo mediju sīkdatnes (nepieciešamas Facebook autorizācijai, video skatījumiem).

Jūs varat piekrist visām sīkdatnēm, noklikšķinot uz pogas “Piekrītu visām sīkdatnēm” vai veikt atsevišķu sīkdatņu izvēli, noklikšķinot uz pogas “Tikai analītiskajām sīkdatnēm” vai “Tikai sociālo mēdīju sīkdatnēm”.

Ja tīmekļa vietnes lietotājs noklikšķina uz pogas “Nepiekrītu”, tīmekļa vietnē saglabājas tikai nepieciešamās sīkdatnes, kuras ir nepieciešamas, lai nodrošinātu tīmekļa vietnes darbību un kuru izmantošanai nav nepieciešams iegūt lietotāja piekrišanu.

Lai uzzinātu vairāk par mūsu sīkdatņu politiku, lūdzam noklikšķināt uz pogas “Vairāk informācijas”.

Sestdiena, 20. aprīlis
Šodien sveicam: Mirta, Ziedīte
Laika ziņas: Sigulda 0℃, Z vējš 0 m/s
e.sigulda.lv
A- A A+ T T


2017-05-18
Uzsākta Līvkalna ielas asfaltēšana

Ceturtdien, 18.maijā, uzsākta Līvkalna ielas apakšējās asfaltbetona kārtas uzklāšana. Asfaltēšanas darbi noritēs pa posmiem – vispirms asfalts tiks uzklāts posmā no Krišjāņa Barona ielas līdz Skolas ielai, pēc tam darbs tiks turpināts līdz Miera ielai un no Miera līdz Televīzijas ielai.

Jau ziņots, ka pagājušā gada oktobrī tika uzsākta Līvkalna ielas pārbūve visā tās garumā. Lai izvairītos no remontdarbiem visas šīs vasaras garumā, darbi tika uzsākti jau pagājušā gada rudenī, lai, ieskaitot tehnoloģisko pārtraukumu ziemā, tos pabeigtu šīs vasaras sākumā. Pārbūves darbu rezultātā ar jaunu asfaltsegumu tiks nodrošināts viss lokveida ceļa posms, kas aptver dzīvojamo ēku zonu Siguldas austrumu malā. Darbi Līvkalna ielā tika atsākti aprīlī, veicot veikt grāvju tīrīšanu, lai atbrīvotu ielu no pavasara ūdens, un šķembu pamata virskārtu ieklāšanu.

Tiek plānots, ka kopumā, ieskaitot nogāžu nostiprināšanu ar augsni gandrīz 9000 m2 platībā, apsējot to ar zālāju pēc vairāku asfaltseguma kārtu uzklāšanas, kā arī 63 jaunu ceļa zīmju un vertikālo apzīmējumu uzstādīšanu un gājēju drošības barjeru izvietošanu 122 metru garumā, darbi Līvkalna ielā tiks beigti jūnijā.

Līvkalna ielas rekonstrukciju vairāk nekā kilometru garā posmā iepirkuma procedūras rezultātā veic SIA „Būvenergo A”, un ielas pārbūves izmaksas sasniegs 324 625 eiro.


© www.sigulda.lv




KOMENTĀRI
Lai pievienotu komentāru nepieciešams būt reģistrētam lietotājam vai reģistrēties!


Pasākumi