×

Lai šī tīmekļvietne darbotos, tā izmanto nepieciešamās sīkdatnes. Ar Jūsu piekrišanu papildus šajā vietnē var tikt izmantotas statistikas un sociālo mediju sīkdatnes:
- Statistikas sīkdatnes (nepieciešamas, lai uzlabotu vietnes darbību un lietošanas pieredzi);
- Sociālo mediju sīkdatnes (nepieciešamas Facebook autorizācijai, video skatījumiem).

Jūs varat piekrist visām sīkdatnēm, noklikšķinot uz pogas “Piekrītu visām sīkdatnēm” vai veikt atsevišķu sīkdatņu izvēli, noklikšķinot uz pogas “Tikai analītiskajām sīkdatnēm” vai “Tikai sociālo mēdīju sīkdatnēm”.

Ja tīmekļa vietnes lietotājs noklikšķina uz pogas “Nepiekrītu”, tīmekļa vietnē saglabājas tikai nepieciešamās sīkdatnes, kuras ir nepieciešamas, lai nodrošinātu tīmekļa vietnes darbību un kuru izmantošanai nav nepieciešams iegūt lietotāja piekrišanu.

Lai uzzinātu vairāk par mūsu sīkdatņu politiku, lūdzam noklikšķināt uz pogas “Vairāk informācijas”.

Ceturtdiena, 25. aprīlis
Šodien sveicam: Līksma, Bārbala
Laika ziņas: Sigulda 0℃, Z vējš 0 m/s
e.sigulda.lv
A- A A+ T T


2017-05-22
Šonedēļ lieli un mazi velobraucēji aicināti uz „S!-Velo 2017” pirmo posmu

Fischer Slēpošanas centrs 25.maijā no plkst.17.30 aicina piedalīties „S!-Velo 2017” sacensībās, kas atklās aizraujošu riteņbraukšanas seriālu lieliem un maziem entuziastiem.

Riteņbraukšanas seriāla dalībnieki varēs startēt kādā no 22 grupām, sākot no pavisam maziem sportotājiem – 400 metrus garajā „Dipu-dapu” klasē, kurā startēs meitenes un zēni ar skrejriteņiem, līdz pat profesionāliem riteņbraucējiem ar ilggadēju pieredzi, kuriem būs jāpieveic pat 20 kilometri. Riteņbraucējiem būs iespēja piedalīties arī open jeb atklātajā grupā interesentiem bez lielas sacensību pieredzes.

Dalības maksa ir 2 – 7 eiro, atkarībā no izvēlētās sacensību distances. Siguldas novada iedzīvotājiem, uzrādot ID karti, dalības maksai ir 10% atlaide.

Riteņbraukšanas seriālā kopumā paredzēti pieci posmi – 25.maijā, 15.jūnijā, 13.jūlijā, 24.augustā un 28. septembrī.

Iepriekšējā reģistrācija norisinās Siguldas Sporta centra interneta vietnē.

Sacensību norisi atvalsta Siguldas novada pašvaldība, biedrība  „A2”, SIA  „Veloprofs”, SIA ,,Rāmkalni Nordeco”, SIA ,,Siguldas Saldējums”, „DabLab” un bērnu centrs  „Kā mājās”.

Atgādinām, ka šovasar Fischer Slēpošanas centrā norisinās ne tikai riteņbraukšanas setiāls, bet arī skrituļslidošanas seriāls  „S!–Skate 2017” un skriešanas un nūjošanas seriāls „Siguldas apļi 2017”. Savukārt ikdienā Fischer Slēpošanas centrā apmeklētājiem ir pieejama 1,4 kilometrus gara asfaltēta trase, kas ir piemērota, lai apgūt skrituļslidošanas, rolerslēpošanas, velobraukšanas un nūjošanas iemaņas. Centra nomā ir pieejams inventārs sporta aktivitāšu cienītājiem, kuri vēlas apgūt skrituļslidošanu un rollerslēpošanu.


© www.sigulda.lv





KOMENTĀRI
Lai pievienotu komentāru nepieciešams būt reģistrētam lietotājam vai reģistrēties!


Apskatīt komentārus

Pasākumi