×

Lai šī tīmekļvietne darbotos, tā izmanto nepieciešamās sīkdatnes. Ar Jūsu piekrišanu papildus šajā vietnē var tikt izmantotas statistikas un sociālo mediju sīkdatnes:
- Statistikas sīkdatnes (nepieciešamas, lai uzlabotu vietnes darbību un lietošanas pieredzi);
- Sociālo mediju sīkdatnes (nepieciešamas Facebook autorizācijai, video skatījumiem).

Jūs varat piekrist visām sīkdatnēm, noklikšķinot uz pogas “Piekrītu visām sīkdatnēm” vai veikt atsevišķu sīkdatņu izvēli, noklikšķinot uz pogas “Tikai analītiskajām sīkdatnēm” vai “Tikai sociālo mēdīju sīkdatnēm”.

Ja tīmekļa vietnes lietotājs noklikšķina uz pogas “Nepiekrītu”, tīmekļa vietnē saglabājas tikai nepieciešamās sīkdatnes, kuras ir nepieciešamas, lai nodrošinātu tīmekļa vietnes darbību un kuru izmantošanai nav nepieciešams iegūt lietotāja piekrišanu.

Lai uzzinātu vairāk par mūsu sīkdatņu politiku, lūdzam noklikšķināt uz pogas “Vairāk informācijas”.

Piektdiena, 19. aprīlis
Šodien sveicam: Vēsma, Fanija
Laika ziņas: Sigulda 0℃, Z vējš 0 m/s
e.sigulda.lv
A- A A+ T T


2017-05-22
Norisinājies Yonex 23.Siguldas novada atklātais čempionāts badmintonā

Starptautiskais Yonex 23.Siguldas novada atklātais čempionāts badmintonā jauniešiem nedēļas nogalē pulcēja vairāk nekā 100 dalībniekus no Latvijas, Lietuvas, Igaunijas un Baltkrievijas. Sacensībās četrās vecuma grupās pie uzvarām tika visu valstu pārstāvji, un tukšā nepalika arī mājinieki siguldieši.

No laukuma saimniekiem veiksmīgākā izrādījās Liāna Lenceviča, kura vecākajā U-19 grupā izcīnīja trīs godalgas. Vienspēļu turnīra pusfinālā viņa piekāpās valmierietei Unai Bergai, taču spēlē par trešo vietu pārspēja citu Valmieras badmintonisti Diānu Baltiņu. Dubultspēlēs Liāna kopā ar Unu  izcīnīja pirmo vietu, bet jauktajās dubultspēlēs Lenceviča pārī ar siguldieti Ardi Danielu Bedrīti ieņēma otro vietu. Ardim arī viena trešā vieta dubultspēlēs jauniešiem pārī ar Patriku Krūzi.

Vēl vienu uzvaru Latvijas badmintonistiem Siguldā izcīnīja mājiniece Anna Kupča U-13 vecuma grupas vienspēļu turnīrā. Finālā viņa ar 21:18, 21:19 sīvā cīņā pārspēja Vilti Paulauskaiti no Lietuvas pilsētas Tauraģes. Vēl šajā vecuma grupā otro vietu pāru cīņās ieguva Krišjānis Āboltiņš no Salaspils badmintona kluba un Dāvis Strazdiņš no Siguldas badmintona kluba/Siguldas Sporta skolas, kurš individuālajā turnīrā bija ceturtais. Savukārt jaukto pāru cīņās trešajā vietā ierindojās K. Āboltiņš kopā ar jelgavnieci Leniju Slivjuku.

U-15 vecuma grupā siguldiete Marta Brengule spēlē par trešo vietu vienspēlēs ar 17:21, 21:19, 21:12 uzvarēja savu novadnieci Artu Priednieci, bet dubultspēlēs kopā ar Annu Kupču vienīgo zaudējumu viņa piedzīvoja finālā pret vienaudzēm no Baltkrievijas. Alens Zandovskis no Siguldas ierindojās trešajā vietā dubultspēlēs pārī ar Paulu Eliasu Rozenvaldu no Jelgavas, bet jauktajās dubultspēlēs – ceturtajā vietā kopā ar Martu Brenguli.

Visbeidzot jaunākajā U-11 vecuma grupā, kurā tika izspēlēti tikai vienspēļu turnīri labākie no Siguldas jaunajiem badmintonistiem bija Artūrs Leišavnieks (3.vieta) un Anete Priedniece (4.vieta).

 


Plašāka fotogalerija


© www.sigulda.lv




KOMENTĀRI
Lai pievienotu komentāru nepieciešams būt reģistrētam lietotājam vai reģistrēties!


Apskatīt komentārus

Pasākumi