×

Lai šī tīmekļvietne darbotos, tā izmanto nepieciešamās sīkdatnes. Ar Jūsu piekrišanu papildus šajā vietnē var tikt izmantotas statistikas un sociālo mediju sīkdatnes:
- Statistikas sīkdatnes (nepieciešamas, lai uzlabotu vietnes darbību un lietošanas pieredzi);
- Sociālo mediju sīkdatnes (nepieciešamas Facebook autorizācijai, video skatījumiem).

Jūs varat piekrist visām sīkdatnēm, noklikšķinot uz pogas “Piekrītu visām sīkdatnēm” vai veikt atsevišķu sīkdatņu izvēli, noklikšķinot uz pogas “Tikai analītiskajām sīkdatnēm” vai “Tikai sociālo mēdīju sīkdatnēm”.

Ja tīmekļa vietnes lietotājs noklikšķina uz pogas “Nepiekrītu”, tīmekļa vietnē saglabājas tikai nepieciešamās sīkdatnes, kuras ir nepieciešamas, lai nodrošinātu tīmekļa vietnes darbību un kuru izmantošanai nav nepieciešams iegūt lietotāja piekrišanu.

Lai uzzinātu vairāk par mūsu sīkdatņu politiku, lūdzam noklikšķināt uz pogas “Vairāk informācijas”.

Ceturtdiena, 28. marts
Šodien sveicam: Gunta, Ginta, Gunda
Laika ziņas: Sigulda 0℃, Z vējš 0 m/s
e.sigulda.lv
A- A A+ T T


2017-05-25
Uzsākta Kalna ielas asfaltseguma atjaunošana

​Uzsākta asfaltseguma virskārtas atjaunošana Kalna ielā no Vidzemes šosejas līdz Noliktavu ielai, kur jauns asfalts tiks ieklāts vairāk nekā 6 100 kvadrātmetru platībā. Darbus, kurus veic iepirkumā izvēlētā SIA „GP Holding", plānots pabeigt jūnijā.

Ar vecās asfaltseguma virskārtas frēzēšanu sākti darbi, lai ieklātu jaunu asfaltbetona virskārtu, nepārbūvējot Kalna ielas pamatni, kas ir vispārpieņemta prakse ceļu būvē – atjaunot tikai ceļa virskārtu, ja tā pamatne ir pietiekami stabila, tādējādi nodrošinot līdzenu brauktuvi. Asfaltseguma virskārta tiks ieklāta, izmantojot karsto asfaltbetonu pēc pilnas tehnoloģijas. Tāpat tiks veikts komunikāciju aku remonts, lūku nomaiņa un pieregulēšana brauktuves virsmai, kā arī ieklātā asfaltseguma salaiduma vietu apstrāde un ceļa nomales nostiprināšana.

Asfaltseguma atjaunošanas laikā Kalna ielā paredzami nelieli satiksmes ierobežojumi.

Jau ziņots, ka šogad uzsākta Zinātnes ielas pārbūve, kā arī norisinās pārbūves darbi Līvkalna ielā, Pils, Cēsu, Līvkalna un Krišjāņa Barona ielas, kā arī Pulkveža Brieža un Vildogas ielas apļveida krustojumos, kā arī grantētajās Nākotnes un Paparžu ielās. Asfaltseguma virskārtas rekonstrukcija uzsākta arī Lakstīgalas, Ziedu, Lāčplēša ielas posmā no Ziedu līdz Jāņa Čakstes ielai un Jāņa Čakstes ielā. Drīzumā tiks uzsākta vēl vairāku ielu un ietvju pārbūve – ar plānotajiem ielu un ceļu pārbūves darbiem iespējams iepazīties šeit

Šogad pašvaldības ielu un ceļu uzturēšanai un pārbūvei budžetā ieplānoti līdzekļi 5,1 miljona eiro apmērā. Tuvāko gadu pašvaldības prioritāte ir ielu un ceļu atjaunošana un izbūve, kā arī lietusūdens sistēmas pilnveidošana un sakārtošana, ik gadu šiem darbiem paredzot vairākus miljonus eiro. 


© www.sigulda.lv




KOMENTĀRI
Lai pievienotu komentāru nepieciešams būt reģistrētam lietotājam vai reģistrēties!


Apskatīt komentārus

Pasākumi