×

Lai šī tīmekļvietne darbotos, tā izmanto nepieciešamās sīkdatnes. Ar Jūsu piekrišanu papildus šajā vietnē var tikt izmantotas statistikas un sociālo mediju sīkdatnes:
- Statistikas sīkdatnes (nepieciešamas, lai uzlabotu vietnes darbību un lietošanas pieredzi);
- Sociālo mediju sīkdatnes (nepieciešamas Facebook autorizācijai, video skatījumiem).

Jūs varat piekrist visām sīkdatnēm, noklikšķinot uz pogas “Piekrītu visām sīkdatnēm” vai veikt atsevišķu sīkdatņu izvēli, noklikšķinot uz pogas “Tikai analītiskajām sīkdatnēm” vai “Tikai sociālo mēdīju sīkdatnēm”.

Ja tīmekļa vietnes lietotājs noklikšķina uz pogas “Nepiekrītu”, tīmekļa vietnē saglabājas tikai nepieciešamās sīkdatnes, kuras ir nepieciešamas, lai nodrošinātu tīmekļa vietnes darbību un kuru izmantošanai nav nepieciešams iegūt lietotāja piekrišanu.

Lai uzzinātu vairāk par mūsu sīkdatņu politiku, lūdzam noklikšķināt uz pogas “Vairāk informācijas”.

Ceturtdiena, 28. marts
Šodien sveicam: Gunta, Ginta, Gunda
Laika ziņas: Sigulda 0℃, Z vējš 0 m/s
e.sigulda.lv
A- A A+ T T


2017-05-30
Siguldas ekoloģiskās mūzikas grupa „Ducele” izdos albumu

Jau kādu laiku Latvijas radiostacijās dzirdama latviešu ekoloģiskās mūzikas grupas „Ducele” dziesma „Kad tie zēni prūšos gāja”, bet drīzumā viņi prezentēs savu debijas albumu „Tā viš’ i”. Albumā iekļautas 13 latviešu tautasdziesmu apdares. Ierakstā piedalījušies vairāki viesmūziķi, tostarp arī dziedātāja Ieva Sutugova.

Grupas sastāvā muzicē pieredzējuši mūziķi: Andris Alviķis (kurzemnieks, līdzproducents, balss, bass, akordeons, vijole, flautas, multiinstrumentālists), Arnis Veisbārdis (vidzemnieks ar latgaļu un kurzemnieku „piešprici”, līdzproducents, balss, ģitāras, buzuki), Artūrs Uškāns (latgalietis, odioza un plaši pazīstama personība Latvijas folkmūzikā, akordeons, kokle, flautas, mandolīna, balss, multiinstrumentālists, komponists) un Mārcis Kalniņš (vidzemnieks, skaņu režisors, basģitārists, ģitāras, bandžo, multiinstrumentālists).

Grupas pirmsākumi rodami 2016.gada augustā, kad Arnis Veisbārdis kopā ar savu cīņu biedru no progresīvā roka un folkgrupas „Vecās mājas" laikiem, Andri Alviķi, ar bijušā kolēģa un komponista (Grammy balvas nominanta) Uģa Prauliņa svētību, pieņēma lēmumu izveidot projektu – lielo, vidējo un mazo festivālu, svinamo un nesvinamo dienu orķestri „Ducele".


© www.sigulda.lv




KOMENTĀRI
Lai pievienotu komentāru nepieciešams būt reģistrētam lietotājam vai reģistrēties!


Apskatīt komentārus

Pasākumi