×

Lai šī tīmekļvietne darbotos, tā izmanto nepieciešamās sīkdatnes. Ar Jūsu piekrišanu papildus šajā vietnē var tikt izmantotas statistikas un sociālo mediju sīkdatnes:
- Statistikas sīkdatnes (nepieciešamas, lai uzlabotu vietnes darbību un lietošanas pieredzi);
- Sociālo mediju sīkdatnes (nepieciešamas Facebook autorizācijai, video skatījumiem).

Jūs varat piekrist visām sīkdatnēm, noklikšķinot uz pogas “Piekrītu visām sīkdatnēm” vai veikt atsevišķu sīkdatņu izvēli, noklikšķinot uz pogas “Tikai analītiskajām sīkdatnēm” vai “Tikai sociālo mēdīju sīkdatnēm”.

Ja tīmekļa vietnes lietotājs noklikšķina uz pogas “Nepiekrītu”, tīmekļa vietnē saglabājas tikai nepieciešamās sīkdatnes, kuras ir nepieciešamas, lai nodrošinātu tīmekļa vietnes darbību un kuru izmantošanai nav nepieciešams iegūt lietotāja piekrišanu.

Lai uzzinātu vairāk par mūsu sīkdatņu politiku, lūdzam noklikšķināt uz pogas “Vairāk informācijas”.

Piektdiena, 29. marts
Šodien sveicam: Aldonis, Agija
Laika ziņas: Sigulda 0℃, Z vējš 0 m/s
e.sigulda.lv
A- A A+ T T


2017-05-30
Sestdien notiks Siguldas novada Domes vēlēšanas

2017.gada 3.jūnijā, sestdienā, visā Latvijā notiks pašvaldību vēlēšanas, kurās tiks ievēlēti 110 novadu domju deputāti. Pašvaldību vēlēšanu kārtība noteikta Republikas pilsētas domes un novada domes vēlēšanu likumāVēlētāju reģistra likumā un Republikas pilsētu un novadu vēlēšanu komisiju un vēlēšanu iecirkņu komisiju likumā. 2017.gada 3.jūnija pašvaldību vēlēšanām Siguldas novadā reģistrēti divi deputātu kandidātu saraksti, ar sarakstiem un to piedāvātajām programmām iespējams iepazīties šeit.

No 29. līdz 30.maijam vēlēšanu iecirkņos var iepazīties ar vēlēšanām pieteiktajiem deputātu kandidātu sarakstiem, ziņām par kandidātiem, priekšvēlēšanu programmām un balsošanas kārtību, kā arī pieteikt balsošanu dzīvesvietā vēlētājiem, kuri veselības stāvokļa dēļ nevarēs nobalsot vēlēšanu iecirknī (pieteikt balsošanu dzīvesvietā iespējams līdz 3.jūnija plkst.12.00. Pēc plkst.12.00 dienā pieņemtos iesniegumus attiecīgā iecirkņa komisija pieņem, ja ir iespējams ierasties vēlētāju atrašanās vietā līdz plkst.22.00). Pirmdien, 29.maijā, iecirkņi strādās no plkst.16.00 līdz 20.00, bet otrdien, 30.maijā, no plkst.9.00 līdz 13.00.

Iecirkņu darba laiks pašvaldību vēlēšanu dienā, 3.jūnijā, ir no plkst.7.00 līdz 22.00, bet nobalsot iepriekš varēs arī trīs dienas pirms vēlēšanām:

  • 31.maijā: no plkst.17.00 līdz 20.00,
  • 1.jūnijā: no plkst.9.00 līdz 12.00,
  • 2.jūnijā: no plkst.10.00 līdz 16.00.

Katrs vēlētājs ir reģistrēts savā vēlēšanu iecirknī atbilstoši reģistrētajai dzīvesvietai 90 dienas pirms vēlēšanu dienas. Marta beigās iedzīvotāji saņēma Pilsonības un migrācijas lietu pārvaldes vēstules ar informāciju, kurā iecirknī vēlētājs reģistrēts. Savu iecirkni vēlētāji var noskaidrot arī internetā vai pa tālruni 67049999. Vēlētājiem līdzi jāņem balsošanai derīgs personu apliecinošs dokuments - pilsoņa pase vai personas apliecība.

Siguldas novadā darbosies seši vēlēšanu iecirkņi:

Iecirkņa numurs

Iecirkņa nosaukums un adrese

770.

Siguldas Sporta centrs
Ata Kronvalda iela 7A, Sigulda, Siguldas novads

771.

Siguldas Sporta centrs
Ata Kronvalda iela 7A, Sigulda, Siguldas novads

772.

Siguldas 1.pamatskola, Pulkveža Brieža iela 105, Sigulda, Siguldas novads

773.

Siguldas pagasta Kultūras nams
Zinātnes iela 7B, Peltes, Siguldas pagasts, Siguldas novads

774.

Mores pagasta Tautas nams
Siguldas iela 13, More, Mores pagasts, Siguldas novads

776.

Allažu pagasta pārvalde
Birzes iela 4, Allaži, Allažu pagasts, Siguldas novads


Par vēlēšanu norisi Siguldas novadā atbild Siguldas novada vēlēšanu komisija, kuras priekšsēdētāja ir Tatjana Krūmiņa (tālrunis 28488676).

Infografika: Centrālā vēlēšanu komisija​ 


© www.sigulda.lv




KOMENTĀRI
Lai pievienotu komentāru nepieciešams būt reģistrētam lietotājam vai reģistrēties!


Apskatīt komentārus

Pasākumi