×

Lai šī tīmekļvietne darbotos, tā izmanto nepieciešamās sīkdatnes. Ar Jūsu piekrišanu papildus šajā vietnē var tikt izmantotas statistikas un sociālo mediju sīkdatnes:
- Statistikas sīkdatnes (nepieciešamas, lai uzlabotu vietnes darbību un lietošanas pieredzi);
- Sociālo mediju sīkdatnes (nepieciešamas Facebook autorizācijai, video skatījumiem).

Jūs varat piekrist visām sīkdatnēm, noklikšķinot uz pogas “Piekrītu visām sīkdatnēm” vai veikt atsevišķu sīkdatņu izvēli, noklikšķinot uz pogas “Tikai analītiskajām sīkdatnēm” vai “Tikai sociālo mēdīju sīkdatnēm”.

Ja tīmekļa vietnes lietotājs noklikšķina uz pogas “Nepiekrītu”, tīmekļa vietnē saglabājas tikai nepieciešamās sīkdatnes, kuras ir nepieciešamas, lai nodrošinātu tīmekļa vietnes darbību un kuru izmantošanai nav nepieciešams iegūt lietotāja piekrišanu.

Lai uzzinātu vairāk par mūsu sīkdatņu politiku, lūdzam noklikšķināt uz pogas “Vairāk informācijas”.

Piektdiena, 29. marts
Šodien sveicam: Aldonis, Agija
Laika ziņas: Sigulda 0℃, Z vējš 0 m/s
e.sigulda.lv
A- A A+ T T


2017-05-31
Atvērto druvju diena robotikas tehnoloģiju un radošo industriju klasēs

Jaunajā mācību gadā Siguldas pilsētas vidusskolas 10.klašu skolēniem papildu vidusskolas programmai būs iespēja papildināt zināšanas kādā no inovatīvās izvēles programmām – robotikas tehnoloģiju vai radošo industriju klasē.

Mācību process 10.klašu skolēniem tiks sadalīts divās daļās – četras dienas nedēļā skolēni  apgūs vispārējo vidusskolas programmu, bet vienu dienu nedēļā mācīsies sevis izvēlētā mācību virziena priekšmetus. Robotikas tehnoloģiju klasē jaunieši varēs apgūt robotiku (Arduino programmēšana un mehānika), mehatroniku (elektronika un padziļināta fizikas apmācība), lietišķo internetu – procesu automatizāciju un lietu interneta programmēšanu, programmēšanu (aplikāciju un UWP izstrāde un dizains), kā arī 3D modelēšanu un printēšanu. Savukārt radošo industriju klasē skolēni iepazīs moderna dizaina radīšanas tehniku, konceptuālo domāšanu – vizuālās uztveres principus un teorijas, mediju pratību, vizuālo komunikāciju un skatuves mākslu.

Radošo industriju klases skolēni reizi mēnesī dosies papildināt zināšanas un prasmes Latvijas Kultūras koledžā, strādājot ar šīs mācību iestādes pasniedzējiem un izmantojot koledžas materiāli tehnisko bāzi. Savukārt robotikas tehnoloģiju klases skolēni reizi mēnesī papildinās zināšanas un prasmes pie skolas sadarbības partneriem Microsoft Latvia un citiem tehnoloģiju uzņēmumiem.

Katra mācību gada beigās skolēni prezentēs iegūtās prasmes praktiskā projektā, tāpat skolēni mācību laikā veiks vairākus praktiskus un zinātniskus pētījumus saistībā ar izvēlēto jomu.

Plašāku informāciju par jaunajām robotikas tehnoloģiju un radošo industriju klasēm topošie 10.klašu skolēni un viņu vecāki var saņemt Siguldas pilsētas vidusskolā, kā arī klātienes tikšanos laikā, kas notiks 1.jūnijā  no plkst.14.00 – 16.00.


© www.sigulda.lv




KOMENTĀRI
Lai pievienotu komentāru nepieciešams būt reģistrētam lietotājam vai reģistrēties!


Apskatīt komentārus

Pasākumi