×

Lai šī tīmekļvietne darbotos, tā izmanto nepieciešamās sīkdatnes. Ar Jūsu piekrišanu papildus šajā vietnē var tikt izmantotas statistikas un sociālo mediju sīkdatnes:
- Statistikas sīkdatnes (nepieciešamas, lai uzlabotu vietnes darbību un lietošanas pieredzi);
- Sociālo mediju sīkdatnes (nepieciešamas Facebook autorizācijai, video skatījumiem).

Jūs varat piekrist visām sīkdatnēm, noklikšķinot uz pogas “Piekrītu visām sīkdatnēm” vai veikt atsevišķu sīkdatņu izvēli, noklikšķinot uz pogas “Tikai analītiskajām sīkdatnēm” vai “Tikai sociālo mēdīju sīkdatnēm”.

Ja tīmekļa vietnes lietotājs noklikšķina uz pogas “Nepiekrītu”, tīmekļa vietnē saglabājas tikai nepieciešamās sīkdatnes, kuras ir nepieciešamas, lai nodrošinātu tīmekļa vietnes darbību un kuru izmantošanai nav nepieciešams iegūt lietotāja piekrišanu.

Lai uzzinātu vairāk par mūsu sīkdatņu politiku, lūdzam noklikšķināt uz pogas “Vairāk informācijas”.

Ceturtdiena, 25. aprīlis
Šodien sveicam: Līksma, Bārbala
Laika ziņas: Sigulda 0℃, Z vējš 0 m/s
e.sigulda.lv
A- A A+ T T


2017-06-01
Aicina pieteikties „MAD” Starptautiskajai Dizaina vasaras skolai

​No 28.jūlija līdz 6.augustam Siguldā jau otro reizi tiks organizēta „MAD” Starptautiskā dizaina skola. Siguldas novada pašvaldība radusi iespēju konkursa kārtībā izvēlētam dalībniekam apmaksāt dalības maksu.

Pērn Siguldā tika uzsākta jauna tradīcija dizaina nozares attīstībai un popularizēšanai – starptautiskas dizaina vasaras skolas organizēšana. Skolas nosaukums „MAD” (Man and Design) apzīmē pamatvērtības, fokusā izvirzot meistarus, amatus, talantus un individuālās spējas, un, apvienojumā ar mūsdienu tehnoloģijām, radot jaunus dizaina produktus. „MAD” Starptautiskās dizaina vasaras skolas mērķis ir apvienot dizaina, mākslas, arhitektūras, amatniecības un zinātnes studentus un profesionāļus kopīgam praktiskam darbam Siguldas pils kompleksā, kopīgi radot funkcionālus un inovatīvus dizaina risinājumus un vides objektus.

Dalībnieku atlase ir izsludināta starptautiski, un labākie pretendenti tiks atlasīti konkursa kārtībā. Dalības maksa ir 350 eiro, kas sedz dzīvošanas izdevumus Krimuldas pilī, ēdināšanu trīs reizes dienā, dalību lekcijās un darba grupās starptautiski atzītu dizaina, amatniecības, mākslas un zinātnes profesionāļu vadībā. Detalizēta informācija par skolas 2017.gada tematiku, pieteikšanos, lektoriem un darba grupu vadītājiem pieejama – šeit.

Siguldas novada pašvaldība radusi iespēju apmaksāt dalību vienam spējīgākajam un ieinteresētākajam studentam vai jaunajam profesionālim no Siguldas vai apkārtējiem novadiem, tāpēc izsludina pieteikšanos uz Siguldas novada pašvaldības atbalstu dalības maksas segšanai. Lai pieteiktos, interesentiem nepieciešams sūtīt savu motivācijas vēstuli (ne garākā par 800 vārdiem), norādot savu saistību ar Siguldas vai apkārtējiem novadiem, līdzšinējo izglītību, kā arī pievienot vismaz piecus dizaina vai amatniecības darbu foto attēlus un darbu aprakstus. Pieteikumu ar norādi – „Siguldas novada pašvaldības atbalstam” – iesūtīt līdz 12.jūnija plkst. 23:59 uz adresi rihards@designsummerschool.com


© www.sigulda.lv




KOMENTĀRI
Lai pievienotu komentāru nepieciešams būt reģistrētam lietotājam vai reģistrēties!


Apskatīt komentārus

Pasākumi