×

Lai šī tīmekļvietne darbotos, tā izmanto nepieciešamās sīkdatnes. Ar Jūsu piekrišanu papildus šajā vietnē var tikt izmantotas statistikas un sociālo mediju sīkdatnes:
- Statistikas sīkdatnes (nepieciešamas, lai uzlabotu vietnes darbību un lietošanas pieredzi);
- Sociālo mediju sīkdatnes (nepieciešamas Facebook autorizācijai, video skatījumiem).

Jūs varat piekrist visām sīkdatnēm, noklikšķinot uz pogas “Piekrītu visām sīkdatnēm” vai veikt atsevišķu sīkdatņu izvēli, noklikšķinot uz pogas “Tikai analītiskajām sīkdatnēm” vai “Tikai sociālo mēdīju sīkdatnēm”.

Ja tīmekļa vietnes lietotājs noklikšķina uz pogas “Nepiekrītu”, tīmekļa vietnē saglabājas tikai nepieciešamās sīkdatnes, kuras ir nepieciešamas, lai nodrošinātu tīmekļa vietnes darbību un kuru izmantošanai nav nepieciešams iegūt lietotāja piekrišanu.

Lai uzzinātu vairāk par mūsu sīkdatņu politiku, lūdzam noklikšķināt uz pogas “Vairāk informācijas”.

Piektdiena, 29. marts
Šodien sveicam: Aldonis, Agija
Laika ziņas: Sigulda 0℃, Z vējš 0 m/s
e.sigulda.lv
A- A A+ T T


2017-06-01
Pirmajās divās iepriekšējās balsošanas dienās Siguldas novadā nobalsojuši 4,45% iedzīvotāju

Trešdien, 31.maijā visos Latvijas vēlēšanu iecirkņos sākās iepriekšējā balsošana pašvaldību vēlēšanās. Siguldas novada vēlēšanu iecirkņos pirmajā iepriekšējās balsošanas dienā no 13 633 balstiesīgajiem iedzīvotājiem nobalsoja 284, jeb 2,08% iedzīvotāji, savukārt otrajā iepriekšējās balsošanas dienā uz vēlēšanu iecirkņiem devās 323 iedzīvotāji. Kopumā pirmajās divās iepriekšējās balsošanas dienās Siguldas novadā nobalsojuši 4,45%, jeb 607 iedzīvotāji.

Iepriekšējā balsošana turpināsies arī piektdien, 2.jūnijā – no plkst.10.00 līdz 16.00. Vēlēšanu dienā sestdien, 3.jūnijā, iecirkņi būs atvērti no plkst.7.00 līdz plkst.22.00.

Atgādinām, ka pašvaldību vēlēšanās iedzīvotājiem jābalso tajā vēlēšanu iecirknī, kura sarakstā vēlētājs ir iekļauts. Savu iecirkni vēlētāji var noskaidrot internetā vai pa tālruni 67049999. Dodoties balsot vēlētājiem līdzi jāņem balsošanai derīgs personu apliecinošs dokuments – pilsoņa pase vai personas apliecība.

2017.gada 3.jūnija pašvaldību vēlēšanām Siguldas novadā reģistrēti divi deputātu kandidātu saraksti, ar sarakstiem un to piedāvātajām programmām iespējams iepazīties šeit.

Par vēlēšanu norisi Siguldas novadā atbild Siguldas novada vēlēšanu komisija, kuras priekšsēdētāja ir Tatjana Krūmiņa.


© www.sigulda.lv




KOMENTĀRI
Lai pievienotu komentāru nepieciešams būt reģistrētam lietotājam vai reģistrēties!


Apskatīt komentārus

Pasākumi