×

Lai šī tīmekļvietne darbotos, tā izmanto nepieciešamās sīkdatnes. Ar Jūsu piekrišanu papildus šajā vietnē var tikt izmantotas statistikas un sociālo mediju sīkdatnes:
- Statistikas sīkdatnes (nepieciešamas, lai uzlabotu vietnes darbību un lietošanas pieredzi);
- Sociālo mediju sīkdatnes (nepieciešamas Facebook autorizācijai, video skatījumiem).

Jūs varat piekrist visām sīkdatnēm, noklikšķinot uz pogas “Piekrītu visām sīkdatnēm” vai veikt atsevišķu sīkdatņu izvēli, noklikšķinot uz pogas “Tikai analītiskajām sīkdatnēm” vai “Tikai sociālo mēdīju sīkdatnēm”.

Ja tīmekļa vietnes lietotājs noklikšķina uz pogas “Nepiekrītu”, tīmekļa vietnē saglabājas tikai nepieciešamās sīkdatnes, kuras ir nepieciešamas, lai nodrošinātu tīmekļa vietnes darbību un kuru izmantošanai nav nepieciešams iegūt lietotāja piekrišanu.

Lai uzzinātu vairāk par mūsu sīkdatņu politiku, lūdzam noklikšķināt uz pogas “Vairāk informācijas”.

Otrdiena, 23. aprīlis
Šodien sveicam: Jurģis, Juris, Georgs
Laika ziņas: Sigulda 0℃, Z vējš 0 m/s
e.sigulda.lv
A- A A+ T T


2017-06-02
Siguldietis Eiropas kausā džudo kadetiem Portugālē izcīna devīto vietu

27. un 28.maijā Portugāles pilsētā Koimbrā notika Eiropas kauss džudo kadetiem. Sacensības piedalījās 322 sportisti no 22 valstīm. Latviju svara kategorijā – 73 kilogrami – pārstāvēja siguldietis Renārs Hans.

Pirmajā cīņā ar rezultātu „Ippon” siguldietis uzvarēja Portugāles sportistu Louzeiro  Martim; otrajā cīņā nocīnoties visas četras minūtes ar vērtējumu „Wazari” Renārs Hans zaudēja Krievijas sportistam, kurš šajā turnīrā ieguva otro vietu. Gandarījuma cīņās siguldietis Renārs Hans tikās ar spāņu sportistu Lopez Amon Ion, pār kuru papildlaikā guva uzvaru. Ceturtajā cīņā ar francūzi Maxime Le Monze Siguldas sportists nocīnījās visas četras minūtes un tikai ar „Wazari” zaudēja šim sportistam iegūstot devīto vietu. Šis ir otrais labākais rezultāts no Latvijas sportistiem šajā Eiropas kausā.

Jāpiemin, ka Renārs Hans pārstāvēs Latvijas izlasi Eiropas Jaunatnes Olimpiskajā festivālā EYOF, kas notiks no 23.–29.jūlijam Ungārijā. Tāpat Renārs Hans izcīnījis ceļazīmi dalībai Eiropas čempionātā kadetiem, kas notiks no 29.jūnija līdz 2.jūlijam Kauņā.

Īpašs paldies taktisko spēļu centram „Poligon 1” par atbalstu, lai Renārs Hans varētu startēt Eiropas kausā Portugālē.

Informāciju sagatavoja:              
Ivo Alksnis


© www.sigulda.lv




KOMENTĀRI
Lai pievienotu komentāru nepieciešams būt reģistrētam lietotājam vai reģistrēties!


Pasākumi