×

Lai šī tīmekļvietne darbotos, tā izmanto nepieciešamās sīkdatnes. Ar Jūsu piekrišanu papildus šajā vietnē var tikt izmantotas statistikas un sociālo mediju sīkdatnes:
- Statistikas sīkdatnes (nepieciešamas, lai uzlabotu vietnes darbību un lietošanas pieredzi);
- Sociālo mediju sīkdatnes (nepieciešamas Facebook autorizācijai, video skatījumiem).

Jūs varat piekrist visām sīkdatnēm, noklikšķinot uz pogas “Piekrītu visām sīkdatnēm” vai veikt atsevišķu sīkdatņu izvēli, noklikšķinot uz pogas “Tikai analītiskajām sīkdatnēm” vai “Tikai sociālo mēdīju sīkdatnēm”.

Ja tīmekļa vietnes lietotājs noklikšķina uz pogas “Nepiekrītu”, tīmekļa vietnē saglabājas tikai nepieciešamās sīkdatnes, kuras ir nepieciešamas, lai nodrošinātu tīmekļa vietnes darbību un kuru izmantošanai nav nepieciešams iegūt lietotāja piekrišanu.

Lai uzzinātu vairāk par mūsu sīkdatņu politiku, lūdzam noklikšķināt uz pogas “Vairāk informācijas”.

Sestdiena, 20. aprīlis
Šodien sveicam: Mirta, Ziedīte
Laika ziņas: Sigulda 0℃, Z vējš 0 m/s
e.sigulda.lv
A- A A+ T T


2017-06-02
Apstiprināts Siguldas Valsts ģimnāzijas projekta pieteikums „Erasmus+”

Ar Valsts izglītības attīstības aģentūras lēmumu apstiprināts Siguldas Valsts ģimnāzijas pārmaiņu projekta „Jaunas pieejas matemātikas apguvē” pieteikums „Erasmus+" programmā.

Tā kā Siguldas Valsts ģimnāzijā līdz šim nav notikusi mērķtiecīga un plānota pedagogu mobilitāte ārvalstīs, šīs jomas attīstība uzsvērta arī Siguldas Valsts ģimnāzijas stratēģijā 2016.–2020.gadam. Viens no uzdevumiem, lai sasniegtu mērķi „Attīstīt mūsdienīgu un daudzdimensionālu mācību vidi sadarbības un inovāciju potenciālam” – veicināt dalību mobilitātes un stratēģiskās partnerības projektos.

Siguldas Valsts ģimnāzijas pārmaiņu projekta „Jaunas pieejas matemātikas apguvē” galvenais mērķis ir  pedagogu profesionālo zināšanu un prasmju pilnveidošana matemātikas metodikā Lielbritānijas izglītības iestādēs. Šī projekta ietvaros 2018.gada martā uz Lielbritāniju dosies trīs Siguldas Valsts ģimnāzijas pedagogi, lai apgūtu  kursus matemātikas metodikā un iepazītu Lielbritānijas izglītības sistēmu, apmeklējot vietējās izglītības iestādes. Galvenais uzdevums ir aktīvi iesaistīties kursu norisē un aktivitātēs, kā arī novērot izglītības iestāžu darbību un metodes, lai pēcāk izvēlētos piemērotākās no tām, un integrētu Siguldas Valsts ģimnāzijas turpmākajā mācību procesā.

Informāciju sagatavoja:
Siguldas Valsts ģimnāzijas direktora vietniece
Juta Upīte


© www.sigulda.lv




KOMENTĀRI
Lai pievienotu komentāru nepieciešams būt reģistrētam lietotājam vai reģistrēties!


Apskatīt komentārus

Pasākumi