×

Lai šī tīmekļvietne darbotos, tā izmanto nepieciešamās sīkdatnes. Ar Jūsu piekrišanu papildus šajā vietnē var tikt izmantotas statistikas un sociālo mediju sīkdatnes:
- Statistikas sīkdatnes (nepieciešamas, lai uzlabotu vietnes darbību un lietošanas pieredzi);
- Sociālo mediju sīkdatnes (nepieciešamas Facebook autorizācijai, video skatījumiem).

Jūs varat piekrist visām sīkdatnēm, noklikšķinot uz pogas “Piekrītu visām sīkdatnēm” vai veikt atsevišķu sīkdatņu izvēli, noklikšķinot uz pogas “Tikai analītiskajām sīkdatnēm” vai “Tikai sociālo mēdīju sīkdatnēm”.

Ja tīmekļa vietnes lietotājs noklikšķina uz pogas “Nepiekrītu”, tīmekļa vietnē saglabājas tikai nepieciešamās sīkdatnes, kuras ir nepieciešamas, lai nodrošinātu tīmekļa vietnes darbību un kuru izmantošanai nav nepieciešams iegūt lietotāja piekrišanu.

Lai uzzinātu vairāk par mūsu sīkdatņu politiku, lūdzam noklikšķināt uz pogas “Vairāk informācijas”.

Trešdiena, 24. aprīlis
Šodien sveicam: Visvaldis, Nameda, Ritvaldis
Laika ziņas: Sigulda 0℃, Z vējš 0 m/s
e.sigulda.lv
A- A A+ T T


2017-06-05
Aizvadīts skrituļslidošanas seriāla „S! – Skate 2017” trešais posms

1.jūnijā Fischer Slēpošanas centrā, neskatoties uz vēso un lietaino laiku, ar plašu skrituļslidotāju apmeklētību tika aizvadīts „S! – Skate 2017” skrituļslidošanas seriāla trešais posms. Sacensībās piedalījās 103 dažāda gadagājuma skrituļslidotāji no dažādām Latvijas pilsētām. Sacensību rezultāti ir pieejami – šeit.

Dalībnieki sacentās ieskaites grupās, kas tika sadalītas pēc vecuma un meistarības līmeņiem ar iespēju izvēlēties starp elites un „open” jeb atvērto grupu. Šajā sacensību posmā dalībnieki sacentās brīvajā startā ar kontrollaiku; jaunākie dalībnieki startēja pa 200 metru apli, bet pārējās dalībnieku grupas pa 1,2 kilometru apli.

Kopumā šajā sezonā paredzēti vēl trīs „S! – Skate 2017” skrituļslidošanas seriāla posmi. Nākamās skrituļslidošanas sacensības ar intervāla starta disciplīnu notiks 20.jūlijā, bet pēdējie divi skrituļslidošanas seriāla posmi norisināsies 3.augustā un 21.septembrī.

Sacensības notiek jau ceturto gadu un ir populāras lielu un mazu skrituļslidotāju vidū. Sacensību mērķis ir popularizēt skrituļslidošanu dažādu vecumu cilvēku vidū, kā arī veicināt lietderīgu un fiziski aktīvu brīvā laika pavadīšanu. Sacensībās aicināts piedalīties ikviens interesents, kurš ir apguvis skrituļslidošanas iemaņas un kuram ir atbilstošs veselības stāvoklis.

Sacensību atbalstītāji – Siguldas novada pašvaldība, biedrība „A2”, „Fischer Latvia”, „Briko Maplus” smēri, SIA „Rāmkalni Nordeco”, SIA „Maiznīca Flora”, piedzīvojumu parks „Tarzāns” un SIA „Siguldas Saldējums”.

Lieliem un maziem skrituļslidotājiem, kuri vēlas apgūt skrituļslidošanas iemaņas vai vēlas uzlabot un pilnveidot esošās prasmes Fischer Slēpošanas centrs 14.jūnijā piedāvā skrituļslidošanas apmācības treniņu profesionālā Latvijas skrituļslidošanas izlases dalībnieka un trenera Laura Bitenieka vadībā. Nodarbības cena – 7 eiro. Interesenti aicināti pieteikties līdz 12.jūnijam Fischer Slēpošanas centrā, zvanot uz tālruni 67970262 vai 29118847 vai rakstot uz e-pasta adresi fsc@sigulda.lv, vai nosūtot ziņu Fischer Slēpošanas centra „Facebook” profilā.

Gada siltajā sezonā Siguldas novada iedzīvotājiem ar  Siguldas novada iedzīvotāja ID karti Fischer Slēpošanas centra trases izmantošana ir bez maksas un inventāra noma ar 10% atlaidi.

Citu novadu iedzīvotajiem maksa par trases izmantošanu ir 1,5 eiro, savukārt skolēniem, studentiem un pensionāriem – 10% atlaide.

Centra nomā ir pieejams skrituļslidošanas un rollerslēpošanas inventārs.


© www.sigulda.lv




KOMENTĀRI
Lai pievienotu komentāru nepieciešams būt reģistrētam lietotājam vai reģistrēties!


Apskatīt komentārus

Pasākumi