×

Lai šī tīmekļvietne darbotos, tā izmanto nepieciešamās sīkdatnes. Ar Jūsu piekrišanu papildus šajā vietnē var tikt izmantotas statistikas un sociālo mediju sīkdatnes:
- Statistikas sīkdatnes (nepieciešamas, lai uzlabotu vietnes darbību un lietošanas pieredzi);
- Sociālo mediju sīkdatnes (nepieciešamas Facebook autorizācijai, video skatījumiem).

Jūs varat piekrist visām sīkdatnēm, noklikšķinot uz pogas “Piekrītu visām sīkdatnēm” vai veikt atsevišķu sīkdatņu izvēli, noklikšķinot uz pogas “Tikai analītiskajām sīkdatnēm” vai “Tikai sociālo mēdīju sīkdatnēm”.

Ja tīmekļa vietnes lietotājs noklikšķina uz pogas “Nepiekrītu”, tīmekļa vietnē saglabājas tikai nepieciešamās sīkdatnes, kuras ir nepieciešamas, lai nodrošinātu tīmekļa vietnes darbību un kuru izmantošanai nav nepieciešams iegūt lietotāja piekrišanu.

Lai uzzinātu vairāk par mūsu sīkdatņu politiku, lūdzam noklikšķināt uz pogas “Vairāk informācijas”.

Ceturtdiena, 28. marts
Šodien sveicam: Gunta, Ginta, Gunda
Laika ziņas: Sigulda 0℃, Z vējš 0 m/s
e.sigulda.lv
A- A A+ T T


2017-06-05
Līgo vakarā Siguldas pilsdrupu estrādē notiks „Streiča kinonakts mistērija”

23.jūnijā plkst.22.00 Siguldas pilsdrupu estrādē ikviens aicināts piedzīvot muzikālu brīvdabas koncertuzvedumu „Streiča kinonakts mistērija”. Siguldas pilsdrupu estrāde Līgo vakarā pārtaps par filmēšanas laukumu un ikviens, kurš šeit ieradīsies, varēs izbaudīt visizsmalcinātākos „latviešu kino virtuves” noslēpumus.

Caur latviešu dižā kinomeistara Jāņa Streiča dažādu laiku populārākajām kinofilmu melodijām, dejām, fragmentiem, atmiņām, smieklīgiem atgadījumiem, filmu citātiem, kuri nu jau kļuvuši par klasiku, kopā ar teātru un kino aktieriem, dziedātājiem un dejotājiem, izdzīvosim Jāņu nakts mistēriju, kura var notikt tikai un vienīgi gada visīsākajā naktī Siguldā un tikai un vienīgi – filmēšanas laukumā!

Kino orķestris pianista Jura Kristona vadībā kopā ar postfolkloras grupu „Rikši” rūpēsies par labskanību un īpašām kino melodiju apdarēm, kuras izdziedās aktieris un Latvijas Nacionālās Operas un Baleta tenors Juris Jope; operdziedātāja un mūziklu aktrise, mecosopārns Baiba Renerte, kā arī atraktīvais folklorists un dziedātājs Ēriks Zeps. Īpašu dzirksti uzšķils dejotāji: Mārtiņš Kagainis, Zane Prokofjeva, Rolands Šteinbergs, Egija Abaroviča un Reinis Rešetins, horeogrāfes Ievas Kemleres vadībā, bet kinonakts vadītāju lomās iejutīsies Latvijas Nacionālā teātra aktieri Uldis Anže un Indra Burkovska. Kinonakts mistērijas kulminācijā, jāņuguns gaismā, mēs pavisam noteikti ieraudzīsim dažādus ikvienam skatītājam atpazīstamus un mīļus lieliskā kinorežisora brīnišķīgos filmu aktierus: Leonu Krivānu, Ivaru Kalniņu, Jāni Skani, Baibu Indriksoni, Olgu Dreģi, Jāni Paukštello, un, kas zina, iespējams arī pašu izcilo kino meistaru Jāni Streiču, jo tikai Jāņu nakts ir brīnumu nakts!
Koncertuzveduma režisors – Valdis Pavlovskis, gaismu mākslinieks – Egils Kupčs, videomāksliniece – Keja, producente – Ieva Šteinberga.

Pēc koncertuzveduma lustīga Līgo zaļumballe kopā ar dziedātāju Daini Skuteli.

Ieeja pasākumā no plkst.21.00. Biļetes pieejamas „Biļešu paradīzes” tirdzniecības vietās. Biļetes cena iepriekšpārdošanā – 7 eiro,  Siguldas novada iedzīvotāja ID kartes īpašniekiem Siguldas novada Kultūras centra kasē, Raiņa ielā 3 – 2 eiro; pasākuma dienā – 10 eiro, Siguldas novada iedzīvotāja ID kartes īpašniekiem – 5 eiro. Bērniem līdz 12 gadu vecumam ieeja bez maksas. Ieejas maksa tikai uz balli pēc plkst.24.00 – 5 eiro.


© www.sigulda.lv




KOMENTĀRI
Lai pievienotu komentāru nepieciešams būt reģistrētam lietotājam vai reģistrēties!


Pasākumi