×

Lai šī tīmekļvietne darbotos, tā izmanto nepieciešamās sīkdatnes. Ar Jūsu piekrišanu papildus šajā vietnē var tikt izmantotas statistikas un sociālo mediju sīkdatnes:
- Statistikas sīkdatnes (nepieciešamas, lai uzlabotu vietnes darbību un lietošanas pieredzi);
- Sociālo mediju sīkdatnes (nepieciešamas Facebook autorizācijai, video skatījumiem).

Jūs varat piekrist visām sīkdatnēm, noklikšķinot uz pogas “Piekrītu visām sīkdatnēm” vai veikt atsevišķu sīkdatņu izvēli, noklikšķinot uz pogas “Tikai analītiskajām sīkdatnēm” vai “Tikai sociālo mēdīju sīkdatnēm”.

Ja tīmekļa vietnes lietotājs noklikšķina uz pogas “Nepiekrītu”, tīmekļa vietnē saglabājas tikai nepieciešamās sīkdatnes, kuras ir nepieciešamas, lai nodrošinātu tīmekļa vietnes darbību un kuru izmantošanai nav nepieciešams iegūt lietotāja piekrišanu.

Lai uzzinātu vairāk par mūsu sīkdatņu politiku, lūdzam noklikšķināt uz pogas “Vairāk informācijas”.

Ceturtdiena, 18. aprīlis
Šodien sveicam: Laura, Jadviga
Laika ziņas: Sigulda 0℃, Z vējš 0 m/s
e.sigulda.lv
A- A A+ T T


2017-06-06
Sāk projektēt vairāku ielu un nozīmīgu krustojumu pārbūvi

​Uzsākta vairāku ielu un satiksmes infrastruktūras objektu pārbūves projektēšana, iezīmējot nākamos remontdarbus Siguldā. Uzsākta krustojuma pie tirdzniecības centra „Šokolāde”, kā arī Pulkveža Brieža un Nītaures ielas krustojuma pārbūves projektēšana. Tāpat tiek veikta pārbūves projektēšana grantēto Meldru, Doņu un Atbrīvotāju ielu pārbūvei uz cieto segumu, kuru izbūve plānota jau šogad.

Uzsākta autoceļa A2, Pulkveža Brieža, Strēlnieku un Saules ielas krustojuma pārbūves projektēšana pie tirdzniecības centra „Šokolāde”, paredzot trīs joslu izbraukšanu no pilsētas, lai uzlabotu satiksmi krustojumā, kas ir visnozīmīgākais Siguldas un Rīgas virziena sasaistei. Krustojuma pārbūves projektēšanu plānots veikt šā gada laikā, lai nākamgad veiktu tā pārbūvi. Jau ziņots, ka pērn tika izstrādāts šīs intensīvas attīstības teritorijas lokālplānojums, kas ir būtisks teritorijas attīstības sākumposms un ļauj pēc tam secīgi izstrādāt dažāda veida būvprojektus – gan ēkām, gan ielām un citām būvēm.

Tāpat tiek projektēta Pulkveža Brieža un Nītaures ielas krustojuma pārbūve, lai uzlabotu satiksmes drošību. Šī krustojuma projektēšanu plānots veikt šogad, bet nākamgad plānota krustojuma pārbūve.

Grantētajām Meldru, Doņu un Atbrīvotāju ielām tiek projektēta pārbūve uz bruģa segumu vai asfaltsegumu. Šogad plānots veikt šo ielu pārbūves projektēšanu un būvniecības iepirkumu, pēc kā sekos ielu pārbūve uz cieto segumu.

Visu minēto ielu un krustojumu projektēšanas laikā tiks organizētas projektētāju tikšanās ar iedzīvotājiem, lai uzklausītu ierosinājumus saistībā ar ielu vai krustojumu pārbūvi. Pēc pārbūves projektu izstrādes, pašvaldība organizēs būvdarbu iepirkumus, lai izvēlētos būvniecības uzņēmumus, kuri veiks ielu un krustojumu pārbūvi.

Jau ziņots, ka šogad plānots veikt pārbūves projektēšanu vēl vairākām citām ielām, tostarp Miera ielai, Vizbuļu ielai, Kalmju ielai, Mālkalnu ielai, Helmaņa ielai, Jūdažu ielai, kā arī apbraucamajam ceļam, kas savieno Dailes, Ābeļu, Pīlādžu un Avotu ielu.

Šobrīd aktīvi norisinās ielu remontdarbi. Ar plānotajiem ielu un ceļu pārbūves darbiem var iepazīties infrastruktūras attīstības interaktīvajā kartē

Jau ziņots, ka šogad pašvaldības ielu un ceļu uzturēšanai un pārbūvei budžetā ieplānoti līdzekļi 5,1 miljona eiro apmērā. Tuvāko gadu pašvaldības prioritāte ir ielu un ceļu atjaunošana un izbūve, kā arī lietusūdens novadīšanas sistēmas pilnveidošana un sakārtošana, ik gadu šiem darbiem paredzot vairākus miljonus eiro.


© www.sigulda.lv




KOMENTĀRI
Lai pievienotu komentāru nepieciešams būt reģistrētam lietotājam vai reģistrēties!


Apskatīt komentārus

Pasākumi