×

Lai šī tīmekļvietne darbotos, tā izmanto nepieciešamās sīkdatnes. Ar Jūsu piekrišanu papildus šajā vietnē var tikt izmantotas statistikas un sociālo mediju sīkdatnes:
- Statistikas sīkdatnes (nepieciešamas, lai uzlabotu vietnes darbību un lietošanas pieredzi);
- Sociālo mediju sīkdatnes (nepieciešamas Facebook autorizācijai, video skatījumiem).

Jūs varat piekrist visām sīkdatnēm, noklikšķinot uz pogas “Piekrītu visām sīkdatnēm” vai veikt atsevišķu sīkdatņu izvēli, noklikšķinot uz pogas “Tikai analītiskajām sīkdatnēm” vai “Tikai sociālo mēdīju sīkdatnēm”.

Ja tīmekļa vietnes lietotājs noklikšķina uz pogas “Nepiekrītu”, tīmekļa vietnē saglabājas tikai nepieciešamās sīkdatnes, kuras ir nepieciešamas, lai nodrošinātu tīmekļa vietnes darbību un kuru izmantošanai nav nepieciešams iegūt lietotāja piekrišanu.

Lai uzzinātu vairāk par mūsu sīkdatņu politiku, lūdzam noklikšķināt uz pogas “Vairāk informācijas”.

Piektdiena, 19. aprīlis
Šodien sveicam: Vēsma, Fanija
Laika ziņas: Sigulda 0℃, Z vējš 0 m/s
e.sigulda.lv
A- A A+ T T


2017-06-06
Informācija par pareizu atkritumu šķirošanu

Ikvienam iedzīvotājam ir iespēja šķirot sadzīves atkritumus, lai samazinātu maksu par nešķirotu atkritumu apsaimniekošanu pat par 15%. Lai daļu no sadzīves atkritumiem – kartonu, plastmasu un stiklu – varētu otrreiz pārstrādāt, svarīgi šos atkritumus šķirot pareizi.

SIA „Jumis” atgādina, ka dzeltenais zvanveida konteiners paredzēts plastmasai un PET pudelēm, zaļais konteiners – stiklam, bet zilais – kartonam.

Pirms pudeļu un burku izmešanas tās viegli jāizskalo ar ūdeni, lai tās bez smakām un produktu atliekām nonāktu šķirošanas konteinerā, savukārt plastmasas pudeles, skārdenes un kastes jāsaplacina, lai tās aizņemtu mazāk vietas gan mājas, gan publiski pieejamajos zvanveida un pazemes atkritumu šķirošanas konteineros.

Šķirojot atkritumus, var samazināt maksu par sadzīves atkritumu apsaimniekošanu pat par 15%, jo publiski pieejamie konteineri šķirotajiem atkritumiem Siguldā tiek apkalpoti bez maksas.

Mājās sašķirotos atkritumus var vest un bez maksas ievietot jebkurā zvanveida un pazemes konteinerā vai nogādāt uz atkritumu šķirošanas laukumu „Zemdegas” Siguldas pagastā, kas atvērts otrdienās no pulkst.14.00 līdz 16.00 un sestdienās no plkst.10.00 līdz 14.00.

Informāciju sagatavoja:
SIA „Jumis”


© www.sigulda.lv




KOMENTĀRI
Lai pievienotu komentāru nepieciešams būt reģistrētam lietotājam vai reģistrēties!


Apskatīt komentārus

Pasākumi