×

Lai šī tīmekļvietne darbotos, tā izmanto nepieciešamās sīkdatnes. Ar Jūsu piekrišanu papildus šajā vietnē var tikt izmantotas statistikas un sociālo mediju sīkdatnes:
- Statistikas sīkdatnes (nepieciešamas, lai uzlabotu vietnes darbību un lietošanas pieredzi);
- Sociālo mediju sīkdatnes (nepieciešamas Facebook autorizācijai, video skatījumiem).

Jūs varat piekrist visām sīkdatnēm, noklikšķinot uz pogas “Piekrītu visām sīkdatnēm” vai veikt atsevišķu sīkdatņu izvēli, noklikšķinot uz pogas “Tikai analītiskajām sīkdatnēm” vai “Tikai sociālo mēdīju sīkdatnēm”.

Ja tīmekļa vietnes lietotājs noklikšķina uz pogas “Nepiekrītu”, tīmekļa vietnē saglabājas tikai nepieciešamās sīkdatnes, kuras ir nepieciešamas, lai nodrošinātu tīmekļa vietnes darbību un kuru izmantošanai nav nepieciešams iegūt lietotāja piekrišanu.

Lai uzzinātu vairāk par mūsu sīkdatņu politiku, lūdzam noklikšķināt uz pogas “Vairāk informācijas”.

Ceturtdiena, 28. marts
Šodien sveicam: Gunta, Ginta, Gunda
Laika ziņas: Sigulda 0℃, Z vējš 0 m/s
e.sigulda.lv
A- A A+ T T


2017-06-07
Sokrata tautskola aicina uz brīvdabas bibliotēkas atklāšanu

Svētdien, 11.jūnijā, plkst.13.00 Sokrata tautskola aicina apmeklēt Sevis izzināšanas un harmonizēšanas parku Siguldas pagastā, kur notiks Gaismas Skolotāju Mācības brīvdabas bibliotēkas atklāšana.

Brīvdabas garīgās attīstības bibliotēka apmeklētājiem būs atvērta katru dienu no 11.jūnija līdz 25.augustam plkst.10.00-21.00, un tad atkal atvērta nākamā gada jūnijā. Tajā būs Gaismas Skolotāju dotās Mācības grāmatas oriģinālvalodā un latviešu valodā, kā arī T.Mikušinas uzrakstītās mācības tematisko krājumu grāmatas. Lasītāji varēs lasīt grāmatas parkā uz vietas, kā arī paņemt līdz, lai lasītu tās mājās, un ne vēlāk kā pēc mēneša atdotu atpakaļ bibliotēkā.

Atklāšanas pasākumā būs iespēja iegādāties un iepazīties ar Mācības grāmatām, noklausīties Laumas Ērgles vadīto lekciju „Atgriešanās Ceļš pie Dieva”, piedalīties garīgās prakses darbā un saņemt atbildes uz dažādiem interesējošiem jautājumiem.

Sevis izzināšanas un harmonizēšanas parks ir unikāla vieta, kas tā veidotājiem caur vīziju atklājās 2003.gada Dziesmu svētkos. Garīgās attīstības parks dod cilvēkiem iespēju iepazīt pašiem sevi un paaugstināt apziņas līmeni. Katru gadu tiek attīstīti jauni mākslinieciski izglītojoši objekti, un arī šogad apmeklētājus priecēs jauni objekti – Augstāko spēku skulptūras un Izlīgšanas laukums, kā arī tiks atklāta garīgās attīstības grāmatu bibliotēka.

Ieeja parkā – bez maksas.

Informāciju sagatavoja:
Elvita Rudzāte


© www.sigulda.lv




KOMENTĀRI
Lai pievienotu komentāru nepieciešams būt reģistrētam lietotājam vai reģistrēties!


Apskatīt komentārus

Pasākumi