×

Lai šī tīmekļvietne darbotos, tā izmanto nepieciešamās sīkdatnes. Ar Jūsu piekrišanu papildus šajā vietnē var tikt izmantotas statistikas un sociālo mediju sīkdatnes:
- Statistikas sīkdatnes (nepieciešamas, lai uzlabotu vietnes darbību un lietošanas pieredzi);
- Sociālo mediju sīkdatnes (nepieciešamas Facebook autorizācijai, video skatījumiem).

Jūs varat piekrist visām sīkdatnēm, noklikšķinot uz pogas “Piekrītu visām sīkdatnēm” vai veikt atsevišķu sīkdatņu izvēli, noklikšķinot uz pogas “Tikai analītiskajām sīkdatnēm” vai “Tikai sociālo mēdīju sīkdatnēm”.

Ja tīmekļa vietnes lietotājs noklikšķina uz pogas “Nepiekrītu”, tīmekļa vietnē saglabājas tikai nepieciešamās sīkdatnes, kuras ir nepieciešamas, lai nodrošinātu tīmekļa vietnes darbību un kuru izmantošanai nav nepieciešams iegūt lietotāja piekrišanu.

Lai uzzinātu vairāk par mūsu sīkdatņu politiku, lūdzam noklikšķināt uz pogas “Vairāk informācijas”.

Ceturtdiena, 25. aprīlis
Šodien sveicam: Līksma, Bārbala
Laika ziņas: Sigulda 0℃, Z vējš 0 m/s
e.sigulda.lv
A- A A+ T T


2017-06-08
Aizvadīts pludmales volejbola sacensību „KS čempionāts” pirmais posms

3.jūnijā pludmales volejbola laukumos pie Gaujas norisinājās pludmales volejbola sacensību „KS čempionāts” pirmais posms.

Cīņā par „King” titulu iekļuva Arvis Boženkovs, Andris Dolženko, Edgars Lešinskis un Dinārs Jēkabsons. Pēc aizvadītajām spēlēm Arvis un Andris ieguva skaitliski vienādu koeficientu, tādēļ tika izspēlētas „apakšiņas”, kā rezultātā par turnīra „King” titula īpašnieku kļuva Andris Dolženko. Savukārt, zaudētāju zarā spēlēs par „izdzīvošanu” iekļuva Andris Nuķis, Jānis Butevics, Kristaps Turauskis, Eduards Egle, un par „KS čempionāts” pirmā posma titula „K–spārns” īpašnieku kļuva Andris Nuķis.

Paldies visiem sacensību dalībniekiem, kā arī turnīru organizatoriem – Siguldas novada pašvaldības Sporta pārvaldei un sporta klubam „Nuki”, atbalstītājiem – taktisko spēļu bāzei „Poligons”, piedzīvojumu parkam „Tarzāns”, „Aerodium” un „Kaķu māja”.

Nākamās sacensības norisināsies:

  • 1.jūlijs – „KS čempionāts”,
  • 29.jūlijs – „KS čempionāts” un „Sigulda OPEN 80+”
  • 26.augusts – „Sigulda OPEN” un „Sigulda OPEN 210+”

Plašāka informācija par turnīriem pieejama, rakstot uz volejbols@nuki.lv vai zvanot pa tālruni 20355535.

Informāciju sagatavoja:
Gvido Gailītis


© www.sigulda.lv




KOMENTĀRI
Lai pievienotu komentāru nepieciešams būt reģistrētam lietotājam vai reģistrēties!


Apskatīt komentārus

Pasākumi