×

Lai šī tīmekļvietne darbotos, tā izmanto nepieciešamās sīkdatnes. Ar Jūsu piekrišanu papildus šajā vietnē var tikt izmantotas statistikas un sociālo mediju sīkdatnes:
- Statistikas sīkdatnes (nepieciešamas, lai uzlabotu vietnes darbību un lietošanas pieredzi);
- Sociālo mediju sīkdatnes (nepieciešamas Facebook autorizācijai, video skatījumiem).

Jūs varat piekrist visām sīkdatnēm, noklikšķinot uz pogas “Piekrītu visām sīkdatnēm” vai veikt atsevišķu sīkdatņu izvēli, noklikšķinot uz pogas “Tikai analītiskajām sīkdatnēm” vai “Tikai sociālo mēdīju sīkdatnēm”.

Ja tīmekļa vietnes lietotājs noklikšķina uz pogas “Nepiekrītu”, tīmekļa vietnē saglabājas tikai nepieciešamās sīkdatnes, kuras ir nepieciešamas, lai nodrošinātu tīmekļa vietnes darbību un kuru izmantošanai nav nepieciešams iegūt lietotāja piekrišanu.

Lai uzzinātu vairāk par mūsu sīkdatņu politiku, lūdzam noklikšķināt uz pogas “Vairāk informācijas”.

Otrdiena, 23. aprīlis
Šodien sveicam: Jurģis, Juris, Georgs
Laika ziņas: Sigulda 0℃, Z vējš 0 m/s
e.sigulda.lv
A- A A+ T T


2017-06-12
Nākamgad Siguldā notiks kamaniņu sprinta Pasaules kausa finālposms

Starptautiskā Kamaniņu federācija informē, ka 2017.–2018.sezonas sprinta Pasaules kausa finālposms nākamā gada janvārī norisināsies Bobsleja un kamaniņu trasē „Sigulda”.

Ātrajā formātā sacensības notiks vīriešiem, sievietēm un vīriešu divniekiem. Pagājušajā sezonā bija trīs šādi posmi, kas norisinājās Vinterbergā, Pārksitijā un Siguldā. Jaunajā sezonā gaidāmi četri posmi, kas notiks Kalgari, Leikplesidā, Lillehamerē un no 27. līdz 28.janvārim arī Siguldas Bobsleja un kamaniņu trasē.

Sprinta formāts tika ieviests 2014.–2015.sezonā un pērn debitēja arī pasaules čempionātā. 2017.gada sprinta pasaules čempionātā uzvarēja austrietis Volfgangs Kindls, amerikāniete Erina Hemlina un vācu divnieks Tobiass Vendls/Tobiass Arlts, savukārt no mūsējiem augstāko vietu ieguva Andris Šics/Juris Šics, ierindojoties septītajā vietā. Kamaniņu sprints vēl nav iekļauts olimpisko spēļu programmā.

No 27. līdz 28.janvārim Siguldā notiks arī Pasaules kausa pēdējais posms kamaniņu sporta olimpiskajās disciplīnās. Pasaules kausa sezona šoreiz beigsies ātrāk, jo no 9. līdz 25.februārim Dienvidkorejā risināsies ziemas olimpiskās spēles.


© www.sigulda.lv




KOMENTĀRI
Lai pievienotu komentāru nepieciešams būt reģistrētam lietotājam vai reģistrēties!


Apskatīt komentārus

Pasākumi