×

Lai šī tīmekļvietne darbotos, tā izmanto nepieciešamās sīkdatnes. Ar Jūsu piekrišanu papildus šajā vietnē var tikt izmantotas statistikas un sociālo mediju sīkdatnes:
- Statistikas sīkdatnes (nepieciešamas, lai uzlabotu vietnes darbību un lietošanas pieredzi);
- Sociālo mediju sīkdatnes (nepieciešamas Facebook autorizācijai, video skatījumiem).

Jūs varat piekrist visām sīkdatnēm, noklikšķinot uz pogas “Piekrītu visām sīkdatnēm” vai veikt atsevišķu sīkdatņu izvēli, noklikšķinot uz pogas “Tikai analītiskajām sīkdatnēm” vai “Tikai sociālo mēdīju sīkdatnēm”.

Ja tīmekļa vietnes lietotājs noklikšķina uz pogas “Nepiekrītu”, tīmekļa vietnē saglabājas tikai nepieciešamās sīkdatnes, kuras ir nepieciešamas, lai nodrošinātu tīmekļa vietnes darbību un kuru izmantošanai nav nepieciešams iegūt lietotāja piekrišanu.

Lai uzzinātu vairāk par mūsu sīkdatņu politiku, lūdzam noklikšķināt uz pogas “Vairāk informācijas”.

Sestdiena, 20. aprīlis
Šodien sveicam: Mirta, Ziedīte
Laika ziņas: Sigulda 0℃, Z vējš 0 m/s
e.sigulda.lv
A- A A+ T T


2017-06-12
Šonedēļ norisināsies „S!–Velo 2017” otrais posms

Ceturtdien, 15.jūnijā, Fischer Slēpošanas centrā notiks „S!–Velo 2017” sacensību otrais posms. Aizraujošais riteņbraukšanas seriāls lieliem un maziem entuziastiem pirmajā posmā pulcēja vairāk nekā 200 dalībniekus.

Riteņbraukšanas seriāls norisinās jau trešo gadu un no šī gada pulcē arī pieaugušos. Arī sacensībās veicamās distances, atkarībā no sportotāju vecuma, ir sākot no 400 metriem līdz pat 20 kilometriem. Kopumā interesenti var startēt 22 dalībnieku grupās, sākot no pavisam maziem sportotājiem „dipu-dapu” skrejriteņu klasē, līdz pat profesionāliem riteņbraucējiem ar ilggadēju pieredzi – 1977.gadā un agrāk dzimušiem sportistiem. Riteņbraucēji var piedalīties arī open jeb atklātajā grupā interesentiem bez lielas sacensību pieredzes.

Sacensību pirmais starts plkst.18.00, savukārt dalībnieku numuru saņemšana no plkst.17.30. Iepriekšēja reģistrācija sacensībām norisinās šeit.

Kopumā šajā sezonā notiks vēl trīs „S! – Velo” riteņbraukšanas seriāla posmi – 13.jūlijā, 24.augustā un noslēdzošais posms – 28.septembrī. Bez „S!–Velo 2017” riteņbraukšanas seriāla Fischer Slēpošanas centrā norisinās vēl vairāki sacensību seriāli – „S!–Skate 2017” skrituļslidošanas seriāls, kā arī skriešanas un nūjošanas seriāls „Siguldas apļi 2017”. Ārpus sacensību laika ameklētājiem pieejama 1,4 kilometrus gara asfaltēta trase, lai apgūtu skrituļslidošanas, rolerslēpošanas, velobraukšanas un nūjošanas iemaņas. Centra nomā ir pieejams inventārs sporta aktivitāšu cienītājiem, kuri vēlas apgūt skrituļslidošanu un rollerslēpošanu.

Sacensību atbalstītāji: Siguldas novada pašvaldība, biedrība „A2”, SIA „Veloprofs”, SIA „Rāmkalni Nordeco”, „SIA Siguldas Saldējums”, „DabLab” un bērnu centrs „Kā mājās”.

Informāciju sagatavoja:
SIA „Siguldas Sporta serviss” sabiedrisko attiecību un mārketinga speciāliste
Agnija Lauska


© www.sigulda.lv




KOMENTĀRI
Lai pievienotu komentāru nepieciešams būt reģistrētam lietotājam vai reģistrēties!


Apskatīt komentārus

Pasākumi