×

Lai šī tīmekļvietne darbotos, tā izmanto nepieciešamās sīkdatnes. Ar Jūsu piekrišanu papildus šajā vietnē var tikt izmantotas statistikas un sociālo mediju sīkdatnes:
- Statistikas sīkdatnes (nepieciešamas, lai uzlabotu vietnes darbību un lietošanas pieredzi);
- Sociālo mediju sīkdatnes (nepieciešamas Facebook autorizācijai, video skatījumiem).

Jūs varat piekrist visām sīkdatnēm, noklikšķinot uz pogas “Piekrītu visām sīkdatnēm” vai veikt atsevišķu sīkdatņu izvēli, noklikšķinot uz pogas “Tikai analītiskajām sīkdatnēm” vai “Tikai sociālo mēdīju sīkdatnēm”.

Ja tīmekļa vietnes lietotājs noklikšķina uz pogas “Nepiekrītu”, tīmekļa vietnē saglabājas tikai nepieciešamās sīkdatnes, kuras ir nepieciešamas, lai nodrošinātu tīmekļa vietnes darbību un kuru izmantošanai nav nepieciešams iegūt lietotāja piekrišanu.

Lai uzzinātu vairāk par mūsu sīkdatņu politiku, lūdzam noklikšķināt uz pogas “Vairāk informācijas”.

Piektdiena, 29. marts
Šodien sveicam: Aldonis, Agija
Laika ziņas: Sigulda 0℃, Z vējš 0 m/s
e.sigulda.lv
A- A A+ T T


2017-06-13
Pabeigta Pulkveža Brieža un Vildogas ielas apļveida krustojuma pārbūve; daudzviet ielu remontdarbi turpinās

Pabeigta aslfaltseguma virskārtas atjaunošana Lakstīgalas, Ziedu, Lāčplēša un Jāņa Čakstes ielā, kā arī noslēgusies Pulkveža Brieža un Vildogas ielas apļveida krustojuma pārbūve. Daudzviet ielu remontdarbi turpinās.

Asfaltseguma virskārta atjaunota Lakstīgalas, Ziedu, Lāčplēša ielas posmā no Ziedu līdz Jāņa Čakstes ielai un Jāņa Čakstes ielā – kopumā vairāk nekā 8400 kvadrātmetru platībā. Visās ielās uzklāti horizontālie ielu apzīmējumi, tostarp uzkrāsotas gājēju pārejas. Lai nodrošinātu līdzenu brauktuvi, šajās ielās, nepārbūvējot ceļa pamatni, nofrēzēts vecais asfaltsegums un ieklāta jauna asfaltseguma virskārta. Darbus iepirkuma procedūras rezultātā par 188 498 eiro veica SIA „GP Holding”.

Tāpat pabeigta Pulkveža Brieža un Vildogas ielas apļveida krustojuma pārbūve, kur izbūvēts jauns asfaltsegums 1590 kvadrātmetru platībā, izveidotas drošības saliņas un uzlabota krustojuma pārredzamība, palielinot satiksmes drošību, kā arī veikta teritorijas apzaļumošana. Darbus par 119 655 eiro veica SIA „8 CBR”.

Ielu un ceļu remontdarbi turpinās daudzviet pilsētā. Norisinās Kalna ielas posma no Vidzemes šosejas līdz Noliktavu ielai asfaltseguma virskārtas atjaunošana. Turpinās arī Līvkalna ielas un Zinātnes ielas pārbūve, kā arī norisinās darbi grantētajā Paparžu un Nākotnes ielā, kur jau ieklāta asfaltseguma apakškārta. Uzsākta arī gājēju ietves izbūve gar Nurmižu ceļu. Sākta arī Meldru, Doņu un Atbrīvotāju ielas, kā arī Pulkveža Brieža un Nītaures ielas krustojuma pārbūves projektēšanaiedzīvotāji aicināti izteikt savus ierosinājumus par šo ielu projektēšanu 20.jūnijā plkst.18.00 SIA „Saltavots” birojā Lakstīgalas ielā 9B.

Tāpat norisinās arī VAS „Latvijas Valsts ceļi” organizētie remontdarbi – tilta pār Gauju atjaunošana, kā arī Vidzemes šosejas un Zinātnes ielas krustojuma infrastruktūras pilnīga atjaunošana, kur noteikti satiksmes ierobežojumi.

Vairākās ielās remontdarbi šogad jau pabeigti – Televīzijas ielas, kā arī Pils, Cēsu, Līvkalna un Krišjāņa Barona ielas apļveida krustojuma rekonstrukcija un gājēju ietves izbūve Strēlnieku ielā no Pulkveža Brieža līdz Gāles ielai.

Ar plānotajiem ielu un ceļu pārbūves darbiem var iepazīties infrastruktūras attīstības interaktīvajā kartē, kur informācija tiek regulāri papildināta un jau tuvākajā laikā tajā būs pieejama informācija arī par Siguldas novada ciematu un lauku ielu un ceļu plānotajiem pārbūves darbiem, kā arī 2019.gadā plānotajiem ielu pārbūves un komunikācijas izbūves darbiem.

Šogad pašvaldības ielu un ceļu uzturēšanai un pārbūvei budžetā ieplānoti līdzekļi 5,1 miljona eiro apmērā. Tuvāko gadu pašvaldības prioritāte ir ielu un ceļu atjaunošana un izbūve, kā arī lietusūdens novadīšanas sistēmas pilnveidošana un sakārtošana, ik gadu šiem darbiem ieplānojot vairākus miljonus eiro.


© www.sigulda.lv




KOMENTĀRI
Lai pievienotu komentāru nepieciešams būt reģistrētam lietotājam vai reģistrēties!


Apskatīt komentārus

Pasākumi