×

Lai šī tīmekļvietne darbotos, tā izmanto nepieciešamās sīkdatnes. Ar Jūsu piekrišanu papildus šajā vietnē var tikt izmantotas statistikas un sociālo mediju sīkdatnes:
- Statistikas sīkdatnes (nepieciešamas, lai uzlabotu vietnes darbību un lietošanas pieredzi);
- Sociālo mediju sīkdatnes (nepieciešamas Facebook autorizācijai, video skatījumiem).

Jūs varat piekrist visām sīkdatnēm, noklikšķinot uz pogas “Piekrītu visām sīkdatnēm” vai veikt atsevišķu sīkdatņu izvēli, noklikšķinot uz pogas “Tikai analītiskajām sīkdatnēm” vai “Tikai sociālo mēdīju sīkdatnēm”.

Ja tīmekļa vietnes lietotājs noklikšķina uz pogas “Nepiekrītu”, tīmekļa vietnē saglabājas tikai nepieciešamās sīkdatnes, kuras ir nepieciešamas, lai nodrošinātu tīmekļa vietnes darbību un kuru izmantošanai nav nepieciešams iegūt lietotāja piekrišanu.

Lai uzzinātu vairāk par mūsu sīkdatņu politiku, lūdzam noklikšķināt uz pogas “Vairāk informācijas”.

Ceturtdiena, 28. marts
Šodien sveicam: Gunta, Ginta, Gunda
Laika ziņas: Sigulda 0℃, Z vējš 0 m/s
e.sigulda.lv
A- A A+ T T


2017-06-22
Notiks bezmaksas sporta nodarbības

​Lai sekmētu iedzīvotāju aktīvu un veselīgu dzīvesveidu, Eiropas Sociālā fonda projekta Nr.9.2.4.2/16/I/018 „Esi vesels Siguldas novadā!” ietvaros Siguldas novada pašvaldības Sporta pārvalde organizēs bezmaksas nodarbības iedzīvotājiem aktīva un veselīga dzīvesveida veicināšanai.

No jūlija līdz oktobrim Siguldā notiks bezmaksas sporta nodarbības, kurās plānots ietvert dažādas aktivitātes: veselības soļošanu, nūjošanu, vispārattīstošās fiziskās sagatavotības treniņus (ABS, TRX, lokanības, spēka un veiklības vingrinājumi), ciguna veselības vingrošanu, skriešanu un orientēšanos.

Plānotās nodarbības:

  • 13.jūlijā, 20.jūlijā, 3.augustā, 17.augustā, 31.augustā, 7.septembrī un 21.septembrī plkst.20.00 notiks izturības un koordinācijas treniņi Siguldas Sporta centrā;
  • 15.jūlijā, 29.jūlijā, 12.augustā, 26.augustā, 2.septembrī, 16.septembrī un 30.septembrī plkst.9.00 notiks ciguna veselības vingrošanas nodarbības brīvā dabā. Pulcēšanās pie Siguldas Sporta centra;
  • 4.jūlijā plkst.19.30, 8.augustā plkst.18.30 un 5.septembrī plkst.18.00 notiks skriešanas nodarbības. Pulcēšanās Svētku laukumā.
  • 18.jūlijā plkst.19.30, 22.augustā plkst.18.00 un 19.septembrī plkst.18.00 notiks orientēšanās nodarbības. Pulcēšanās Svētku laukumā.

Sporta nodarbības notiks sertificētu treneru vadībā. Dalībnieku vecums ir neierobežots, uz nodarbībām aicināts ikviens, kurš vēlas brīvo laiku pavadīt aktīvi un veselīgi.

Savukārt no decembra līdz martam tiks organizētas slēpošanas nodarbības Fischer Slēpošanas centrā, kur sertificēta trenera vadībā iedzīvotājiem būs iespēja apgūt distanču slēpošanas pamatus. Projekta ietvaros tiek plānotas arī sporta un aktīvu dzīvesveidu veicinošas nodarbības Jūdažos, Morē un Allažos, kas notiks divas reizes mēnesī, sākot no oktobra līdz martam. No septembra tiks uzsāktas arī nodarbības cilvēkiem ar funkcionāliem traucējumiem, kas notiks brīvā dabā, sporta zālē, trenažieru zālē un peldbaseinā.

Eiropas Sociālā fonda projekts Nr.9.2.4.2/16/I/018 „Esi vesels Siguldas novadā!” tiks īstenots līdz 2019.gada decembrim, un tā laikā kopumā norisināsies 1268 dažādas aktivitātes – pasākumi, lekcijas, nodarbības, nodarbību cikli un nometnes.


© www.sigulda.lv




KOMENTĀRI
Lai pievienotu komentāru nepieciešams būt reģistrētam lietotājam vai reģistrēties!


Pasākumi