×

Lai šī tīmekļvietne darbotos, tā izmanto nepieciešamās sīkdatnes. Ar Jūsu piekrišanu papildus šajā vietnē var tikt izmantotas statistikas un sociālo mediju sīkdatnes:
- Statistikas sīkdatnes (nepieciešamas, lai uzlabotu vietnes darbību un lietošanas pieredzi);
- Sociālo mediju sīkdatnes (nepieciešamas Facebook autorizācijai, video skatījumiem).

Jūs varat piekrist visām sīkdatnēm, noklikšķinot uz pogas “Piekrītu visām sīkdatnēm” vai veikt atsevišķu sīkdatņu izvēli, noklikšķinot uz pogas “Tikai analītiskajām sīkdatnēm” vai “Tikai sociālo mēdīju sīkdatnēm”.

Ja tīmekļa vietnes lietotājs noklikšķina uz pogas “Nepiekrītu”, tīmekļa vietnē saglabājas tikai nepieciešamās sīkdatnes, kuras ir nepieciešamas, lai nodrošinātu tīmekļa vietnes darbību un kuru izmantošanai nav nepieciešams iegūt lietotāja piekrišanu.

Lai uzzinātu vairāk par mūsu sīkdatņu politiku, lūdzam noklikšķināt uz pogas “Vairāk informācijas”.

Sestdiena, 20. aprīlis
Šodien sveicam: Mirta, Ziedīte
Laika ziņas: Sigulda 0℃, Z vējš 0 m/s
e.sigulda.lv
A- A A+ T T


2017-06-26
Noslēgusies panākumiem bagāta „Baltā Flīģeļa” sezona

​Mākslu skolā un koncertzālē „Baltais Flīģelis” aizvadīta panākumiem bagāta sezona: skolas audzēkņi guvuši augstus rezultātus dažādos konkursos, izstāžu telpā notikušas astoņas izstādes, bet koncertzālē – 24 koncerti, un apmeklētāju skaits sasniedzis gandrīz četrus tūkstošus.

Aptuveni 30 konkursos, tajā skaitā valsts mēroga konkursā klavierspēlē, vokālajā mūzikā un grafiskajā dizainā, laureāta godā iekļuvuši Mūzikas, Mākslas un Teātra nodaļas audzēkņi. Audzēkņi guvuši balvas arī ārvalstīs – Lietuvā, Igaunijā un Čehijā.

Mūzikas nodaļā šogad godalgas un apbalvojumus saņēmuši gan orķestris un ansambļi, gan audzēkņi individuāli. Mākslas nodaļas audzēkņi augsti novērtēti valsts konkursā, bet nodaļas pedagogi, saņemot kolēģu atzinību, prezentējuši skolas inovatīvās mācību metodes Latvijas skolotāju seminārā. Teātra nodaļa spoži pārstāvēta runas konkursā, un nodaļas izrāde „Tikai tu” saņēmusi augstu novērtējumu Valmieras Viestura skolas rīkotajā festivālā.

Mācību gads noslēdzās ar 23.Starptautisko jauno mūziķu konkursu „Sigulda 2017”, kura augsto organizācijas līmeni atzinīgi novērtēja Siguldas viesi.

Koncertzāles „Baltais Flīģelis” 16.koncertsezonā tika piedāvātas piecas oriģinālprogrammas, kas tapa ar Valsts Kultūrkapitāla fonda atbalstu un Siguldā piedzīvoja pirmatskaņojumu: Grandiozā saderēšana”, Happy Birthday, Steve Reich!”,Es palūgšu baltajam eņģelim...”, Mūza ie[kā]rotā” un Starptautiskās džeza dienas programma. Koncertzāle iekļāvās divu spilgtu festivālu programmās – Rudens Kamermūzikas festivālā un pirmo reizi arī Starptautiskās džeza dienas norisēs. Šogad salīdzinājumā ar iepriekšējo sezonu koncertzāles apmeklētāju skaits pieaudzis trīs reizes.


© www.sigulda.lv




KOMENTĀRI
Lai pievienotu komentāru nepieciešams būt reģistrētam lietotājam vai reģistrēties!


Apskatīt komentārus

Pasākumi