×

Lai šī tīmekļvietne darbotos, tā izmanto nepieciešamās sīkdatnes. Ar Jūsu piekrišanu papildus šajā vietnē var tikt izmantotas statistikas un sociālo mediju sīkdatnes:
- Statistikas sīkdatnes (nepieciešamas, lai uzlabotu vietnes darbību un lietošanas pieredzi);
- Sociālo mediju sīkdatnes (nepieciešamas Facebook autorizācijai, video skatījumiem).

Jūs varat piekrist visām sīkdatnēm, noklikšķinot uz pogas “Piekrītu visām sīkdatnēm” vai veikt atsevišķu sīkdatņu izvēli, noklikšķinot uz pogas “Tikai analītiskajām sīkdatnēm” vai “Tikai sociālo mēdīju sīkdatnēm”.

Ja tīmekļa vietnes lietotājs noklikšķina uz pogas “Nepiekrītu”, tīmekļa vietnē saglabājas tikai nepieciešamās sīkdatnes, kuras ir nepieciešamas, lai nodrošinātu tīmekļa vietnes darbību un kuru izmantošanai nav nepieciešams iegūt lietotāja piekrišanu.

Lai uzzinātu vairāk par mūsu sīkdatņu politiku, lūdzam noklikšķināt uz pogas “Vairāk informācijas”.

Ceturtdiena, 28. marts
Šodien sveicam: Gunta, Ginta, Gunda
Laika ziņas: Sigulda 0℃, Z vējš 0 m/s
e.sigulda.lv
A- A A+ T T


2017-06-29
Laurenču sākumskolai iegādāts jauns aprīkojums

​Biedrība „Laurenču sākumskolas vecāku atbalsta biedrība” ir pabeigusi projekta „Aprīkojuma iegāde sabiedrisko un māksliniecisko aktivitāšu nodrošināšanai Laurenčos” īstenošanu (projekta Nr. 16-04-AL32-A019.2202-000013).

Projekta ietvaros ir iegādāta pārvietojamā deju grīda, kas dos iespēju mazajiem dejotājiem deju soli apgūt uz piemērota seguma, Laurenču sākumskolas zālē ir uzstādītas žalūzijas un skatuves aizkari, kā arī iegādāta un uzstādīta skaņas un gaismas tehnika. Projektā iegādātais zāles aprīkojums paaugstinās biedrības organizēto interešu izglītības nodarbību norises kvalitāti, kā arī dos iespēju dažādot kultūras pasākumus – gan satura un formāta ziņā, gan tehniskajā ziņā, tādējādi turpinot darbu pie jau iepriekš izvirzītā mērķa – uzlabot kultūras pasākumu, tostarp radošuma, mākslinieciskās daiļrades un jaunrades kvalitāti un daudzveidību.

Biedrība „Laurenču sākumskolas vecāku atbalsta biedrība” projektu „Aprīkojuma iegāde sabiedrisko un māksliniecisko aktivitāšu nodrošināšanai Laurenčos” īstenoja Eiropas Lauksaimniecības fonda lauku attīstībai Latvijas Lauku attīstības programmas 2014.–2020.gadam apakšpasākumā „Darbību īstenošana saskaņā ar sabiedrības virzītas vietējās attīstības stratēģiju”.

Projekta kopējās izmaksas ir 13532,60 eiro, no kurām Lauku atbalsta dienesta finansējums ir 12179,34 eiro, Siguldas novada pašvaldības līdzfinansējums ir 1353,26 eiro.

Informāciju sagatavoja:
Laurenču sākumskolas direktores vietniece administratīvajā un saimnieciskajā darbā
Zane Pīpkalēja

   


© www.sigulda.lv




KOMENTĀRI
Lai pievienotu komentāru nepieciešams būt reģistrētam lietotājam vai reģistrēties!


Apskatīt komentārus

Pasākumi