×

Lai šī tīmekļvietne darbotos, tā izmanto nepieciešamās sīkdatnes. Ar Jūsu piekrišanu papildus šajā vietnē var tikt izmantotas statistikas un sociālo mediju sīkdatnes:
- Statistikas sīkdatnes (nepieciešamas, lai uzlabotu vietnes darbību un lietošanas pieredzi);
- Sociālo mediju sīkdatnes (nepieciešamas Facebook autorizācijai, video skatījumiem).

Jūs varat piekrist visām sīkdatnēm, noklikšķinot uz pogas “Piekrītu visām sīkdatnēm” vai veikt atsevišķu sīkdatņu izvēli, noklikšķinot uz pogas “Tikai analītiskajām sīkdatnēm” vai “Tikai sociālo mēdīju sīkdatnēm”.

Ja tīmekļa vietnes lietotājs noklikšķina uz pogas “Nepiekrītu”, tīmekļa vietnē saglabājas tikai nepieciešamās sīkdatnes, kuras ir nepieciešamas, lai nodrošinātu tīmekļa vietnes darbību un kuru izmantošanai nav nepieciešams iegūt lietotāja piekrišanu.

Lai uzzinātu vairāk par mūsu sīkdatņu politiku, lūdzam noklikšķināt uz pogas “Vairāk informācijas”.

Piektdiena, 19. aprīlis
Šodien sveicam: Vēsma, Fanija
Laika ziņas: Sigulda 0℃, Z vējš 0 m/s
e.sigulda.lv
A- A A+ T T


2017-06-30
Laurenču sākumskolas Gada klase dodas izzinošā ekskursijā

​Laurenču sākumskolas 6.klases skolēni, piedaloties Siguldas novada pašvaldības izsludinātajā konkursā „Gada labākā klase Siguldas novadā 2016./2017.mācību gadā (5.–9.klašu grupā)”, ieguva nomināciju „Gada klase” un 29.jūnijā satikās, lai kopā izmantotu iegūto balvu – iespēju doties ekskursijā.

No rīta skolēni apskatīja vienu no Latvijas dabas fenomeniem – Sēra dīķus Raganu purvā, vērojot reti sastopamu dabas parādību – vietā, kur sērūdens avoti izplūst virszemē, izveidojušies vairāki dīķi, kuros uzkrājas no avotiem plūstošais ūdens, ko mikroorganismi iekrāsojuši dzeltenā nokrāsā.

Dienas turpinājumā skolēni devās uz Kaņiera ezeru, kas uzskatāms par vienu no izcilākajām putnu vērošanas vietām Latvijā. Skolēniem bija iespēja iziet uz dēļu laipas starp Kaņiera salām, kas palīdzēja iepazīt Kaņiera ezeru no neierasta skatupunkta, ļaujot piekļūt tuvāk niedrāju labirintiem un tuvumā apskatīt lielos baltos gārņus, gulbjus un citus ūdensputnus.

Pie Slokas ezera tika ieturētas pusdienas, bet dienas noslēgumā, dodoties cauri Kupskalna dabas parkam, kas atrodas uz Bigauņciema un Lapmežciema robežas, skolēni devās pārbaudīt jūras spēku un apskatīt Lapmežciema molu.

Sakām lielu paldies Siguldas novada pašvaldībai par piešķirto finansējumu ekskursijas rīkošanai!

Informāciju sagatavoja:
Laurenču sākumskolas 6.klases audzinātāja
Vanesa Čeičiniece


Plašāka fotogalerija


© www.sigulda.lv




KOMENTĀRI
Lai pievienotu komentāru nepieciešams būt reģistrētam lietotājam vai reģistrēties!


Pasākumi