×

Lai šī tīmekļvietne darbotos, tā izmanto nepieciešamās sīkdatnes. Ar Jūsu piekrišanu papildus šajā vietnē var tikt izmantotas statistikas un sociālo mediju sīkdatnes:
- Statistikas sīkdatnes (nepieciešamas, lai uzlabotu vietnes darbību un lietošanas pieredzi);
- Sociālo mediju sīkdatnes (nepieciešamas Facebook autorizācijai, video skatījumiem).

Jūs varat piekrist visām sīkdatnēm, noklikšķinot uz pogas “Piekrītu visām sīkdatnēm” vai veikt atsevišķu sīkdatņu izvēli, noklikšķinot uz pogas “Tikai analītiskajām sīkdatnēm” vai “Tikai sociālo mēdīju sīkdatnēm”.

Ja tīmekļa vietnes lietotājs noklikšķina uz pogas “Nepiekrītu”, tīmekļa vietnē saglabājas tikai nepieciešamās sīkdatnes, kuras ir nepieciešamas, lai nodrošinātu tīmekļa vietnes darbību un kuru izmantošanai nav nepieciešams iegūt lietotāja piekrišanu.

Lai uzzinātu vairāk par mūsu sīkdatņu politiku, lūdzam noklikšķināt uz pogas “Vairāk informācijas”.

Ceturtdiena, 18. aprīlis
Šodien sveicam: Laura, Jadviga
Laika ziņas: Sigulda 0℃, Z vējš 0 m/s
e.sigulda.lv
A- A A+ T T


2017-07-04
Noslēgusies sporta un atpūtas nometne „Ritms”

Sporta un aktīvas atpūtas nometne „Ritms” norit jau daudzus gadus. Arī šogad tā pulcēja 31 Siguldas skolēnu, piedāvājot iespēju sportot, atpūsties, iegūt jaunus draugus un labi pavadīt laiku.

No nometnes sākuma līdz pat beigām bērni tika nodrošināti ar dažnedažādām aktivitātēm, izklaidēm un treniņiem gan meitenēm, gan zēniem. Nometnes laikā viena diena bija ieplānota atpūtai no treniņiem un dalībniekiem bija iespēja doties ekskursijā. Šogad ekskursijā devāmies uz Tūjas pludmali un Limbažiem apskatīt dažādus apskates objektus, kā arī pavadīt laiku pie Lielezera.

Šis gads nometnē bija īpašs ar to, ka bērniem bija iespēja piedalīties Lādezera ielīgošanas pasākumā. Mums bija iespēja vērot uzvedumu ar tautas dejām un dziesmām, kā arī mieloties ar Jāņu sieru. Bērnu atraktivitāti un izdomu nometnē veicināja katras istabiņas uzdevums izdomāt savu nometnes devīzi un priekšnesumu, kas palīdzēja bērniem vienam otru iepazīt tuvāk un socializēties. Kā katru gadu nometnē tika aizvadītas dažādas „disenītes” un saviesīgie vakari. Viens no iecienītākajiem pasākumiem nometnē bērniem ir ugunskura vakars, kurā cepām desas, dziedājām un spēlējām dažādas spēles.

Nometnes beigās vecākiem bija iespēja vērot koncertu, kurā meitenes uzstājās ar aerobikas programmām, kuras apguva nometnes laikā, kā arī zēni ar pilnveidotajām akrobātikas iemaņām. Vecāki iepazinās ar nometnes gaitu izveidotajos video, kuros bija apskatāmas visu dienu aktivitātes. Lielu paldies sakām nometnes organizatoram SIA „Hello”, nometnes vadītājai Diānai Meirānei, kā arī skolotājai Ramonai Suveizdai un brīvprātīgajai Dārtai Adzilčai! Par nometnes vietu un visām ērtībām izsakām pateicību Lādezera skolas direktorei Taigai Plitniecei!

Informāciju sagatavoja:
nometnes pedagoģe
Lelde Namiķe


© www.sigulda.lv




KOMENTĀRI
Lai pievienotu komentāru nepieciešams būt reģistrētam lietotājam vai reģistrēties!


Apskatīt komentārus

Pasākumi