×

Lai šī tīmekļvietne darbotos, tā izmanto nepieciešamās sīkdatnes. Ar Jūsu piekrišanu papildus šajā vietnē var tikt izmantotas statistikas un sociālo mediju sīkdatnes:
- Statistikas sīkdatnes (nepieciešamas, lai uzlabotu vietnes darbību un lietošanas pieredzi);
- Sociālo mediju sīkdatnes (nepieciešamas Facebook autorizācijai, video skatījumiem).

Jūs varat piekrist visām sīkdatnēm, noklikšķinot uz pogas “Piekrītu visām sīkdatnēm” vai veikt atsevišķu sīkdatņu izvēli, noklikšķinot uz pogas “Tikai analītiskajām sīkdatnēm” vai “Tikai sociālo mēdīju sīkdatnēm”.

Ja tīmekļa vietnes lietotājs noklikšķina uz pogas “Nepiekrītu”, tīmekļa vietnē saglabājas tikai nepieciešamās sīkdatnes, kuras ir nepieciešamas, lai nodrošinātu tīmekļa vietnes darbību un kuru izmantošanai nav nepieciešams iegūt lietotāja piekrišanu.

Lai uzzinātu vairāk par mūsu sīkdatņu politiku, lūdzam noklikšķināt uz pogas “Vairāk informācijas”.

Otrdiena, 23. aprīlis
Šodien sveicam: Jurģis, Juris, Georgs
Laika ziņas: Sigulda 0℃, Z vējš 0 m/s
e.sigulda.lv
A- A A+ T T


2017-07-06
Aicina piedalīties „S!-Velo 2017” trešajā posmā

Ceturtdien, 13.jūlijā, Fischer Slēpošanas centrā notiks aizraujošais riteņbraukšanas seriāls lieliem un maziem entuziastiem „S!–Velo 2017”, kas tā pirmajos divos posmos pulcēja vairāk nekā 400 dalībniekus. Riteņbraukšanas seriāls norisinās jau trešo gadu un no šī gada piedalīties aicināti arī pieaugušie. Sacensībās veicamās distances, atkarībā no sportotāju vecuma, ir sākot no 400 metriem līdz pat 20 kilometriem.

Kopumā interesenti var startēt 22 dalībnieku grupās, sākot no pavisam maziem sportotājiem – dipu-dapu klasē, kurā startē meitenes un zēni ar skrejriteņiem, līdz pat profesionāliem riteņbraucējiem ar ilggadēju pieredzi – 1977.gadā un agrāk dzimušiem sportistiem. Riteņbraucēji var piedalīties arī „open” jeb atklātajā grupā interesentiem bez lielas sacensību pieredzes.

Sacensību pirmais starts tiks dots plkst.18.00, savukārt dalībnieku numuru saņemšana norisināsies no plkst.17.30.

Sacensību mērķis ir popularizēt velosportu kā iedzīvotājiem pieejamu sporta veidu Siguldas novadā, popularizēt velosipēdu kā videi un cilvēkam draudzīgu transportlīdzekli, kā arī veicināt saturīgu brīvā laika pavadīšanu iedzīvotāju vidū.

Plašāka informācija par pasākumu pieejama Siguldas Sporta centra mājas lapā, kurā iespējams veikt arī iepriekšēju reģistrēšanos sacensībām.

Kopumā šajā sezonā paredzēti vēl divi „S! – Velo” riteņbraukšanas seriāla posmi – 24.augustā un 28.septembrī.

Sacensību norise nebūtu iespējama bez atbalstītājiem – Siguldas novada pašvaldības, biedrības „ A2”, SIA „Veloprofs”, SIA „Rāmkalni Nordeco”, SIA „Siguldas Saldējums”, „DabLab” un bērnu centra „Kā mājās”.

Informāciju sagatavoja:
SIA „Siguldas Sporta serviss” sabiedrisko attiecību un mārketinga speciāliste

Agnija Lauska


© www.sigulda.lv




KOMENTĀRI
Lai pievienotu komentāru nepieciešams būt reģistrētam lietotājam vai reģistrēties!


Apskatīt komentārus

Pasākumi