×

Lai šī tīmekļvietne darbotos, tā izmanto nepieciešamās sīkdatnes. Ar Jūsu piekrišanu papildus šajā vietnē var tikt izmantotas statistikas un sociālo mediju sīkdatnes:
- Statistikas sīkdatnes (nepieciešamas, lai uzlabotu vietnes darbību un lietošanas pieredzi);
- Sociālo mediju sīkdatnes (nepieciešamas Facebook autorizācijai, video skatījumiem).

Jūs varat piekrist visām sīkdatnēm, noklikšķinot uz pogas “Piekrītu visām sīkdatnēm” vai veikt atsevišķu sīkdatņu izvēli, noklikšķinot uz pogas “Tikai analītiskajām sīkdatnēm” vai “Tikai sociālo mēdīju sīkdatnēm”.

Ja tīmekļa vietnes lietotājs noklikšķina uz pogas “Nepiekrītu”, tīmekļa vietnē saglabājas tikai nepieciešamās sīkdatnes, kuras ir nepieciešamas, lai nodrošinātu tīmekļa vietnes darbību un kuru izmantošanai nav nepieciešams iegūt lietotāja piekrišanu.

Lai uzzinātu vairāk par mūsu sīkdatņu politiku, lūdzam noklikšķināt uz pogas “Vairāk informācijas”.

Ceturtdiena, 25. aprīlis
Šodien sveicam: Līksma, Bārbala
Laika ziņas: Sigulda 0℃, Z vējš 0 m/s
e.sigulda.lv
A- A A+ T T


2017-07-10
Siguldas slimnīcā izveidots mūsdienīgs datortomogrāfijas kabinets

Piektdien, 7.jūlijā, Siguldas slimnīcā, Lakstīgalas ielā 13  atklāts datortomogrāfijas kabinets, sniedzot  Vidzemes reģiona iedzīvotājiem iespēju saņemt augstas kvalitātes daudzveidīgus datortomogrāfijas izmeklējumus. Izmeklējumi būs pieejami valsts piešķirtā finansējuma ietvaros ar ģimenes ārsta vai speciālista nosūtījumu, kuram ir līgumattiecības ar Nacionālo veselības dienestu, kā arī par maksu vai ar apdrošināšanas polisi.​

„Veselības centrs 4” grupas uzņēmuma „Vizuālā diagnostika” datortomogrāfijas kabinets Siguldā izveidots, lai atvieglotu Siguldas un Vidzemes reģionā dzīvojošo iespējas saņemt kvalitatīvus diagnostiskos izmeklējumus. Izmeklējumi tiks nodrošināti galvai un deguna blakusdobumiem, mugurkaulājam, muskuloskeletālajai sistēmai, vēdera dobumam, mazajam iegurnim un retroperitoneālajai telpai, krūškurvja orgāniem, brahiocefālajiem un intrakraniālajiem asinsvadiem, kā arī vēdera un kāju asinsvadiem. „General Electric Healthcare” ražotā 64 slāņu datortomogrāfa priekšrocības nodrošinās precīzus izmeklējumus un būs ērti pieejams arī pacientiem, kas ārstējas Siguldas slimnīcas Radioķirurģijas centrā.

Iekārtai ir vairākas būtiskas priekšrocības, kas izmeklējumu padara kvalitatīvāku un izsmeļošāku, piemēram, krūšu kurvja, vēdera, onkoloģiskajiem ķermeņa izmeklējumiem ir mazāk elpošanas kustību traucējumu, bet sinhronizēti kontrastvielas ievadīšanas procesi ļauj precīzāk novērtēt asinsvadu sašaurinājumu pakāpi vai slēgumus. Tā kā iekārta pati veic attēlu rekonstrukcijas, iegūtie attēli ir labāk analizējami ne tikai radiologiem, bet jebkuras specialitātes ārstiem.

Izmeklējumus iespējams veikt no 10.jūlija, tos attālināti aprakstīs Latvijas vadošie radiologi-diagnosti. Pierakstīties izmeklējumiem iespējams, rakstot e-pastu sigulda@vc4.lv vai zvanot uz tālruni 67972940, 28005525.

Foto: vizualadiagnostika.lv


© www.sigulda.lv




KOMENTĀRI
Lai pievienotu komentāru nepieciešams būt reģistrētam lietotājam vai reģistrēties!


Apskatīt komentārus

Pasākumi