×

Lai šī tīmekļvietne darbotos, tā izmanto nepieciešamās sīkdatnes. Ar Jūsu piekrišanu papildus šajā vietnē var tikt izmantotas statistikas un sociālo mediju sīkdatnes:
- Statistikas sīkdatnes (nepieciešamas, lai uzlabotu vietnes darbību un lietošanas pieredzi);
- Sociālo mediju sīkdatnes (nepieciešamas Facebook autorizācijai, video skatījumiem).

Jūs varat piekrist visām sīkdatnēm, noklikšķinot uz pogas “Piekrītu visām sīkdatnēm” vai veikt atsevišķu sīkdatņu izvēli, noklikšķinot uz pogas “Tikai analītiskajām sīkdatnēm” vai “Tikai sociālo mēdīju sīkdatnēm”.

Ja tīmekļa vietnes lietotājs noklikšķina uz pogas “Nepiekrītu”, tīmekļa vietnē saglabājas tikai nepieciešamās sīkdatnes, kuras ir nepieciešamas, lai nodrošinātu tīmekļa vietnes darbību un kuru izmantošanai nav nepieciešams iegūt lietotāja piekrišanu.

Lai uzzinātu vairāk par mūsu sīkdatņu politiku, lūdzam noklikšķināt uz pogas “Vairāk informācijas”.

Ceturtdiena, 25. aprīlis
Šodien sveicam: Līksma, Bārbala
Laika ziņas: Sigulda 0℃, Z vējš 0 m/s
e.sigulda.lv
A- A A+ T T


2017-07-11
Džudo sportisti startē Eiropas čempionātā kadetiem un Jaunatnes olimpiādē

Divas aizvadītās nedēļas nogales džudo sportisti aizvadīja saspringtā gaisotnē, jo startēja divās nozīmīgās sacensībās – Eiropas čempionātā kadetiem Kauņā, kā arī Latvijas Jaunatnes olimpiādē.

Kauņā notika Eiropas čempionāts kadetiem individuālajās un komandu cīņās, kur Latviju 73 kilogramu svara kategorijā pārstāvēja Renārs Hans. Renārs pirmo cīņu aizvadīja ar sportistu no Gruzijas, kas kļuva par čempionu šajā čempionātā, taču, neskatoties uz to, Renārs cīņu aizvadīja godam zaudējot tikai ar trīs šido. Gandarījama cīņu Renārs aizvadīja ar sportistu no Izraēlas, pār kuru guva uzvaru ar wazari. Nākamā cīņa tika aizvadīta ar Krievijas sportistu, kurš šoreiz bija pārāks, līdz ar to Renārs šo čempionātu noslēdza ar devīto vietu individuālajā vērtējumā, pavisam nedaudz pietrūka, lai iekļūtu septiņu labāko sportistu grupā. Komandu cīņās Renārs pārstāvēja Latvijas izlasi, uzvarot Lielbritāniju un Franciju, taču cīņā par iekļūšanu pusfinālā zaudēja Ungārijas komandai. Gandarījuma cīņā par trešo vietu Siguldas sportists cīnījās par bronzu ar Itālijas komandu, taču guva zaudējumu un šajā Eiropas čempionātā ieguva augsto piekto vietu.

Latvijas Jaunatnes olimpiādē Cēsīs džudo cīņā Siguldas novadu pārstāvēja Klāvs Ķirsons, Oļegs Korņevs un Kristaps Pēkšens. Izcilu cīņas raksturu un cīņas sparu parādīja Kristaps Pēkšens svara kategorijā virs 81 kilogramiem izcīnot zeltu Siguldas novadam.

Informāciju sagatavoja:
treneris
Ivo Alksnis


© www.sigulda.lv




KOMENTĀRI
Lai pievienotu komentāru nepieciešams būt reģistrētam lietotājam vai reģistrēties!


Pasākumi