×

Lai šī tīmekļvietne darbotos, tā izmanto nepieciešamās sīkdatnes. Ar Jūsu piekrišanu papildus šajā vietnē var tikt izmantotas statistikas un sociālo mediju sīkdatnes:
- Statistikas sīkdatnes (nepieciešamas, lai uzlabotu vietnes darbību un lietošanas pieredzi);
- Sociālo mediju sīkdatnes (nepieciešamas Facebook autorizācijai, video skatījumiem).

Jūs varat piekrist visām sīkdatnēm, noklikšķinot uz pogas “Piekrītu visām sīkdatnēm” vai veikt atsevišķu sīkdatņu izvēli, noklikšķinot uz pogas “Tikai analītiskajām sīkdatnēm” vai “Tikai sociālo mēdīju sīkdatnēm”.

Ja tīmekļa vietnes lietotājs noklikšķina uz pogas “Nepiekrītu”, tīmekļa vietnē saglabājas tikai nepieciešamās sīkdatnes, kuras ir nepieciešamas, lai nodrošinātu tīmekļa vietnes darbību un kuru izmantošanai nav nepieciešams iegūt lietotāja piekrišanu.

Lai uzzinātu vairāk par mūsu sīkdatņu politiku, lūdzam noklikšķināt uz pogas “Vairāk informācijas”.

Piektdiena, 19. aprīlis
Šodien sveicam: Vēsma, Fanija
Laika ziņas: Sigulda 0℃, Z vējš 0 m/s
e.sigulda.lv
A- A A+ T T


2017-07-11
Siguldā būs skatāms seno motociklu salidojums „Kurzemes riņķis”

No 13.līdz 16.jūlijam norisināsies starptautiskais seno motociklu salidojums – rallijs „Kurzemes riņķis”, šoreiz apceļojot Vidzemi. Salidojumā ar līdz pat 104 gadus veciem motocikliem piedalīsies 30 dalībnieki no sešām valstīm. Pasākuma bāzes vieta būs Sigulda, no kuras katru rītu tiks dots starts uz kādu no maršrutiem.

Katru rītu salidojums – rallijs sāksies viesnīcas „Sigulda” stāvlaukumā. Motocikli Siguldas novada iedzīvotājiem pie viesnīcas būs apskatāmi 13.jūlijā no plkst.16.00 līdz 19.00, kā arī 14.,15. un 16.jūlijā no plkst.8.00 līdz 8.30, kad rallijs startēs no viesnīcas laukuma.

Pirmajā dienā rallijs vedīs uz Ainažu jūrskolu. Pa ceļam tiks apmeklētas skaistākās pilis un muižas. Kopumā trijās dienās tiks pieveikti vairāk nekā 500 kilometri.

Informāciju sagatavoja:
pasākuma iniciators
Juris Ramba


© www.sigulda.lv




KOMENTĀRI
Lai pievienotu komentāru nepieciešams būt reģistrētam lietotājam vai reģistrēties!


Māris Pīlācis
- 2017-07-12 00:22

Motocikli būs apskatāmi 13.jūlijā pie viesnīcas Sigulda no 16:00-19:00
14/15/16 jūlijā starts laikā starp 8:00-8:30

Pasākumi