×

Lai šī tīmekļvietne darbotos, tā izmanto nepieciešamās sīkdatnes. Ar Jūsu piekrišanu papildus šajā vietnē var tikt izmantotas statistikas un sociālo mediju sīkdatnes:
- Statistikas sīkdatnes (nepieciešamas, lai uzlabotu vietnes darbību un lietošanas pieredzi);
- Sociālo mediju sīkdatnes (nepieciešamas Facebook autorizācijai, video skatījumiem).

Jūs varat piekrist visām sīkdatnēm, noklikšķinot uz pogas “Piekrītu visām sīkdatnēm” vai veikt atsevišķu sīkdatņu izvēli, noklikšķinot uz pogas “Tikai analītiskajām sīkdatnēm” vai “Tikai sociālo mēdīju sīkdatnēm”.

Ja tīmekļa vietnes lietotājs noklikšķina uz pogas “Nepiekrītu”, tīmekļa vietnē saglabājas tikai nepieciešamās sīkdatnes, kuras ir nepieciešamas, lai nodrošinātu tīmekļa vietnes darbību un kuru izmantošanai nav nepieciešams iegūt lietotāja piekrišanu.

Lai uzzinātu vairāk par mūsu sīkdatņu politiku, lūdzam noklikšķināt uz pogas “Vairāk informācijas”.

Trešdiena, 24. aprīlis
Šodien sveicam: Visvaldis, Nameda, Ritvaldis
Laika ziņas: Sigulda 0℃, Z vējš 0 m/s
e.sigulda.lv
A- A A+ T T


2017-07-14
Pasākuma organizatori pārcēluši Skaņas un garšas festivālu

Pasākuma organizatori „PRIMAVERA SOUND // DIGG DEEP MGMT” informē, ka 12.augustā Siguldā paredzētais Skaņu un garšu festivāls tiek pārcelts. „​Visas uz Skaņu un garšu festivālu iegādātās ieejas kartes būs derīgas uz 2018.gada festivālu, par kura norises vietu, laiku un potenciālajiem dalībniekiem mēs paziņosim līdz 30.oktobrim,” informē pasākuma organizatori norādot, ka ja kāds no apmeklētājiem vēlas atgūt samaksāto naudu par iegādāto ieejas karti, tad ir jāaizpilda pieteikuma veidlapa (pieejama www.bilesuserviss.lv), kas jānosūta uz e-pastu info@bilesuserviss.lv vai jānodod Rīgas Kongresu nama kasē līdz 12.novembrim.

„Paldies visiem mūzikas un gastronomijas gardēžiem, kuri apmeklēja festivālu iepriekšējā gadā un gatavojās to darīt arī šogad. Mēs joprojām ticam, ka šādi brīvi, kvalitatīvi un skaisti dārza svētki sabiedrībai ir nepieciešami un, kaut arī mēs neatlaidīgi strādājām pie tā, lai festivāls notiktu arī šajā gadā, taču diemžēl finansiālu apsvērumu dēļ festivālu mums šogad nākas atcelt,” informē festivāla organizators, biedrības „Primavera sound” valdes loceklis Aldis Hofmanis.

Skaņu un garšu festivāla organizētāji izsaka pateicību par sadarbību visiem 2017.gada festivāla partneriem un atbalstītājiem: Valmiermuižas alus virtuvei, gruzīnu restorānam „Alaverdi”, Trīs pavāru restorānam, „Mr. Biskvīts”, „Bliss Gelato”, „Melnā kafija”, „Aqualar 9+” ūdenim, Siguldas novada pašvaldībai, „Stockmann”, „Hotel Sigulda”,  „Arkolat”, tipogrāfijai „Zemgus”, žurnālam „Četras sezonas”, „Radio SWH”, „Grilētāju brālībai”, Advokātu birojam „Wall”, „Radio 7” un aicina tikties 2018.gada Skaņu un garšu festivālā!


© www.sigulda.lv




KOMENTĀRI
Lai pievienotu komentāru nepieciešams būt reģistrētam lietotājam vai reģistrēties!


Apskatīt komentārus

Pasākumi