×

Lai šī tīmekļvietne darbotos, tā izmanto nepieciešamās sīkdatnes. Ar Jūsu piekrišanu papildus šajā vietnē var tikt izmantotas statistikas un sociālo mediju sīkdatnes:
- Statistikas sīkdatnes (nepieciešamas, lai uzlabotu vietnes darbību un lietošanas pieredzi);
- Sociālo mediju sīkdatnes (nepieciešamas Facebook autorizācijai, video skatījumiem).

Jūs varat piekrist visām sīkdatnēm, noklikšķinot uz pogas “Piekrītu visām sīkdatnēm” vai veikt atsevišķu sīkdatņu izvēli, noklikšķinot uz pogas “Tikai analītiskajām sīkdatnēm” vai “Tikai sociālo mēdīju sīkdatnēm”.

Ja tīmekļa vietnes lietotājs noklikšķina uz pogas “Nepiekrītu”, tīmekļa vietnē saglabājas tikai nepieciešamās sīkdatnes, kuras ir nepieciešamas, lai nodrošinātu tīmekļa vietnes darbību un kuru izmantošanai nav nepieciešams iegūt lietotāja piekrišanu.

Lai uzzinātu vairāk par mūsu sīkdatņu politiku, lūdzam noklikšķināt uz pogas “Vairāk informācijas”.

Sestdiena, 20. aprīlis
Šodien sveicam: Mirta, Ziedīte
Laika ziņas: Sigulda 0℃, Z vējš 0 m/s
e.sigulda.lv
A- A A+ T T


2017-07-17
„S!-Velo 2017” sacensību trešais posms pulcē 138 velobraucējus

Ceturtdien, 13.jūlijā Fischer Slēpošanas centrā, spītējot lietum un dubļiem, pulcējās 138 lieli un mazi velosipēdisti, lai dotos riteņbraukšanas seriāla „S!-Velo 2017” trešā posma trasēs. Sacensības norisinājās 11 vecuma grupās un, atkarībā no sportotāju vecuma, dalībnieki veica distances sākot no 400 metriem līdz pat 20 kilometriem. Sacensību rezulāti pieejami šeit.

Sacensību mērķis ir popularizēt velosportu kā iedzīvotājiem pieejamu sporta veidu Siguldas novadā, popularizēt velosipēdu kā videi un cilvēkam draudzīgu transportlīdzekli, kā arī veicināt saturīgu brīvā laika pavadīšanu iedzīvotāju vidū. Riteņbraukšanas seriāls notiek jau trešo gadu un šogad, atšķirībā no iepriekšējiem gadiem, pasākums norisinās arī pieaugušo dalībnieku grupās. Nākošie divi „S! – Velo” riteņbraukšanas seriāla posmi notiks 24. augustā un 28.septembrī.

Sacensību norisi atbalsta – Siguldas novada pašvaldība, biedrība „A2", SIA „Veloprofs”, SIA „Rāmkalni Nordeco”, SIA „Siguldas Saldējums”, „DabLab" un bērnu centrs „Kā mājās”.


Plašāka fotogalerija


© www.sigulda.lv




KOMENTĀRI
Lai pievienotu komentāru nepieciešams būt reģistrētam lietotājam vai reģistrēties!


Apskatīt komentārus

Pasākumi