×

Lai šī tīmekļvietne darbotos, tā izmanto nepieciešamās sīkdatnes. Ar Jūsu piekrišanu papildus šajā vietnē var tikt izmantotas statistikas un sociālo mediju sīkdatnes:
- Statistikas sīkdatnes (nepieciešamas, lai uzlabotu vietnes darbību un lietošanas pieredzi);
- Sociālo mediju sīkdatnes (nepieciešamas Facebook autorizācijai, video skatījumiem).

Jūs varat piekrist visām sīkdatnēm, noklikšķinot uz pogas “Piekrītu visām sīkdatnēm” vai veikt atsevišķu sīkdatņu izvēli, noklikšķinot uz pogas “Tikai analītiskajām sīkdatnēm” vai “Tikai sociālo mēdīju sīkdatnēm”.

Ja tīmekļa vietnes lietotājs noklikšķina uz pogas “Nepiekrītu”, tīmekļa vietnē saglabājas tikai nepieciešamās sīkdatnes, kuras ir nepieciešamas, lai nodrošinātu tīmekļa vietnes darbību un kuru izmantošanai nav nepieciešams iegūt lietotāja piekrišanu.

Lai uzzinātu vairāk par mūsu sīkdatņu politiku, lūdzam noklikšķināt uz pogas “Vairāk informācijas”.

Piektdiena, 19. aprīlis
Šodien sveicam: Vēsma, Fanija
Laika ziņas: Sigulda 0℃, Z vējš 0 m/s
e.sigulda.lv
A- A A+ T T


2017-07-17
„Siguldas kausā” regbijā mājinieki „Beverīna/Sigulda” ierindojas otrajā vietā

16.jūlijā Depo laukumā Siguldā tika aizvadīta jau piektā „Siguldas kausa” izcīņa regbijā 7. Tas reizē bija arī Latvijas čempionāta pirmās līgas trešais posms. Septiņu komandu konkurencē spēcīgākie bija „Livonia/Garkalne” regbisti, kas „zelta spēlē” pārspēja mājiniekus „Beverīna/Sigulda”.

Septiņas komandas tika sadalītas divās apakšgrupās. Trīs labākās komandas pēc grupu turnīra turpināja cīņu par zeltu. Tāpat kā iepriekšējā posmā Staļģenē, arī šoreiz labāko trijnieku veidoja „Livonia/Garkalne”, „Eleja/Transact Pro” un „Beverīna/Sigulda”.

„Eleja/Transact Pro” un „Beverīna/Sigulda” tikās grupu turnīrā un ar 26:21 pārāki bija mājinieki. Cīņā par zeltu abas komandas mērojās spēkiem ar pirmo divu posmu uzvarētāju „Livonia/Garkalne”. Jaunie elejnieki, savainojumu nomocīti, šoreiz nespēja izrādīt pienācīgu pretestību (0:51), savukārt turnīra pēdējā spēle starp abām zelta tīkotājām izvērtās par īstu finālu. Vispirms „Livonia/Garkalne” izvirzījās vadībā ar 5:0, uz ko mājinieki atbildēja ar septiņu punktu gājienu (5:7). Pirmā puslaika izskaņā čempionāta līdere atguva vadību (10:7) un otrajā puslaikā arī iekrāja komfortablāku pārsvaru – 17:7. Pēdējā uzbrukumā „Beverīna/Sigulda” vienu piezemējumu atguva, uzstādot spēles gala rezultātu – 17:12.

Cīņā par ceturto vietu spēcīgākie bija „Eži”, kas aiz sevis atstāja ĶNSS, „Livonia/Vidzeme” un „Mītavu”. Par turnīra labāko spēlētāju tika atzīts „Livonia/Garkalne” pārstāvis Dāvis Jaunalksnis. Medaļas un balvas pasniedza ilggadējais Latvijas izlases spēlētājs Raimonds Krūmiņš.

Līdz ar to „Livonia/Garkalne” vēl vairāk nostiprinājusi savas līderpozīcijas sezonas kopvērtējumā – trīs posmos iekrāti maksimālie 22 punkti. Seko „Eleja/Transact Pro” ar 17 punktiem un „Beverīna/Sigulda” ar 13. Nekur tālu neatpaliek arī „Livonia/Vidzeme” (10), ĶNSS (10), „Eži” (8) un „Mītava” (8).

„Beverīna/Sigulda” rindās spēlēja: Raimonds Rudzāts (kapteinis), Andrejs Bērze, Kristaps Bērze, Toms Kirtovskis, Ervīns Viļumsons, Valdis Cielēns, Edijs Vinters, Raivis Voitkuns, Marts Brūšnieks, Juris Mūrmanis, Pēteris Skudra, Kārlis Sarkans. Treneris: Kristaps Staņa.

2017.gada sezonā atlikuši vēl divi posmi: 5.augustā Rūjienā un 10.septembrī Ozolniekos.

Informāciju sagatavoja:
regbija klubs „Sigulda”


© www.sigulda.lv




KOMENTĀRI
Lai pievienotu komentāru nepieciešams būt reģistrētam lietotājam vai reģistrēties!


Apskatīt komentārus

Pasākumi