×

Lai šī tīmekļvietne darbotos, tā izmanto nepieciešamās sīkdatnes. Ar Jūsu piekrišanu papildus šajā vietnē var tikt izmantotas statistikas un sociālo mediju sīkdatnes:
- Statistikas sīkdatnes (nepieciešamas, lai uzlabotu vietnes darbību un lietošanas pieredzi);
- Sociālo mediju sīkdatnes (nepieciešamas Facebook autorizācijai, video skatījumiem).

Jūs varat piekrist visām sīkdatnēm, noklikšķinot uz pogas “Piekrītu visām sīkdatnēm” vai veikt atsevišķu sīkdatņu izvēli, noklikšķinot uz pogas “Tikai analītiskajām sīkdatnēm” vai “Tikai sociālo mēdīju sīkdatnēm”.

Ja tīmekļa vietnes lietotājs noklikšķina uz pogas “Nepiekrītu”, tīmekļa vietnē saglabājas tikai nepieciešamās sīkdatnes, kuras ir nepieciešamas, lai nodrošinātu tīmekļa vietnes darbību un kuru izmantošanai nav nepieciešams iegūt lietotāja piekrišanu.

Lai uzzinātu vairāk par mūsu sīkdatņu politiku, lūdzam noklikšķināt uz pogas “Vairāk informācijas”.

Ceturtdiena, 18. aprīlis
Šodien sveicam: Laura, Jadviga
Laika ziņas: Sigulda 0℃, Z vējš 0 m/s
e.sigulda.lv
A- A A+ T T


2017-07-17
Aicina pieteikties veselīga uztura un fizisko aktivitāšu nometnēm



Eiropas Sociālā fonda projekta „Esi vesels Siguldas novadā!” ietvaros Siguldas novadā tiek organizētas piecas dienas nometnes, kurās bērniem tiks dota iespēja aktīvi pavadīt brīvo laiku un izzināt veselīga uztura pamatprincipus. Pateicoties Eiropas Sociālā fonda un Siguldas novada pašvaldības finansējumam, nometnes ir bez maksas.

 

  • Veselīga uztura un fizisko aktivitāšu dienas nometne „Esi vesels!” Siguldas Sporta skolā un Siguldas apkārtnē. Norises laiks: no 24.jūlija līdz 4.augustam plkst.9.00 līdz 15.00. Mērķauditorija: skolēni vecumā no astoņiem līdz 12 gadiem. Īstenotājs: Siguldas Sporta skolas atbalsta biedrība,. Pieteikšanās līdz 20.jūlijam, zvanot uz tālruni 22022898.
  • Veselīga uztura un fizisko aktivitāšu dienas nometne Siguldas pilsētas vidusskolā un Siguldas apkārtnē. Norises laiks: no 1. līdz 11.augustam plkst.9.00 līdz 15.00. Mērķauditorija: skolēni vecumā no septiņiem līdz astoņiem gadiem. Īstenotājs: Siguldas Sporta skolas atbalsta biedrība. Pieteikšanās līdz 20.jūlijam, zvanot uz tālruni 27460332.
  • Veselīga uztura un fizisko aktivitāšu dienas nometne „Iepazīsti sportu! Ūdens” Siguldas Sporta skolā, Siguldas Sporta centrā un Siguldas apkārtnē. Norises laiks: no 21. līdz 31.augustam plkst.9.00 līdz 15.00. Mērķauditorija: skolēni vecumā no astoņiem līdz 12 gadiem. Īstenotājs: Siguldas Sporta skolas atbalsta biedrība. Pieteikšanās līdz 20.jūlijam, zvanot uz tālruni 22022898.
  • Veselīga uztura un fizisko aktivitāšu dienas nometne „Iepazīsti sportu! Ūdens II” Siguldas Sporta skolā, Siguldas Sporta centrā un Siguldas apkārtnē. Norises laiks: no 23. līdz 27.oktobrim plkst.9.00 līdz 15.00. Mērķauditorija: skolēni vecumā no septiņiem līdz 12 gadiem. Īstenotājs: Siguldas Sporta skolas atbalsta biedrība. Pieteikšanās līdz 8.septembrim, zvanot uz tālruni 22022898.
  • Veselīga uztura un fizisko aktivitāšu dienas nometne Mores pamatskolā. Norises laiks: no 23. līdz 27.oktobrim plkst.9.00 līdz 15.00. Mērķauditorija: bērni vecumā no septiņiem līdz 16 gadiem. Īstenotājs: biedrība „Ģimeņu labais gariņš”. Pieteikšanās līdz 8.septembrim, zvanot uz tālruni 28659982.

Veselīga uztura un fizisko aktivitāšu nometnes tiek īstenotas Eiropas Sociālā fonda projekta Nr. 9.2.4.2/16/I/018 „Esi vesels Siguldas novadā!” ietvaros saskaņā ar iepirkuma (identifikācijas Nr.SND 2017/06/SP/CFLA) rezultātiem



 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 


© www.sigulda.lv




KOMENTĀRI
Lai pievienotu komentāru nepieciešams būt reģistrētam lietotājam vai reģistrēties!


Apskatīt komentārus

Pasākumi