×

Lai šī tīmekļvietne darbotos, tā izmanto nepieciešamās sīkdatnes. Ar Jūsu piekrišanu papildus šajā vietnē var tikt izmantotas statistikas un sociālo mediju sīkdatnes:
- Statistikas sīkdatnes (nepieciešamas, lai uzlabotu vietnes darbību un lietošanas pieredzi);
- Sociālo mediju sīkdatnes (nepieciešamas Facebook autorizācijai, video skatījumiem).

Jūs varat piekrist visām sīkdatnēm, noklikšķinot uz pogas “Piekrītu visām sīkdatnēm” vai veikt atsevišķu sīkdatņu izvēli, noklikšķinot uz pogas “Tikai analītiskajām sīkdatnēm” vai “Tikai sociālo mēdīju sīkdatnēm”.

Ja tīmekļa vietnes lietotājs noklikšķina uz pogas “Nepiekrītu”, tīmekļa vietnē saglabājas tikai nepieciešamās sīkdatnes, kuras ir nepieciešamas, lai nodrošinātu tīmekļa vietnes darbību un kuru izmantošanai nav nepieciešams iegūt lietotāja piekrišanu.

Lai uzzinātu vairāk par mūsu sīkdatņu politiku, lūdzam noklikšķināt uz pogas “Vairāk informācijas”.

Piektdiena, 29. marts
Šodien sveicam: Aldonis, Agija
Laika ziņas: Sigulda 0℃, Z vējš 0 m/s
e.sigulda.lv
A- A A+ T T


2017-07-17
Šonedēļ notiks bezmaksas orientēšanās nodarbība un izturības treniņš

Lai sekmētu iedzīvotāju aktīvu un veselīgu dzīvesveidu, Siguldas novada pašvaldības Sporta pārvalde līdz pat oktobrim aicina novadniekus piedalīties bezmaksas sporta nodarbībās – veselības soļošanas un nūjošanas nodarbībās, vispārattīstošās fiziskās sagatavotības treniņos (ABS, TRX, lokanības, spēka un veiklības vingrinājumi), cigun veselības vingrošanā, kā arī skriešanas un orientēšanās aktivitātēs.

Sporta nodarbības notiek sertificētu treneru vadībā. Dalībnieku vecums ir neierobežots, uz nodarbībām aicināts ikviens, kurš vēlas brīvo laiku pavadīt aktīvi un veselīgi.

Bezmaksas nodarbības notiks:

  • Izturības un koordinācijas treniņi: 20.jūlijā, 3.augustā, 17.augustā, 31.augustā, 7.septembrī un 21.septembrī plkst.20.00. Pulcēšanās pie Siguldas Sporta centra.
  • Cigun veselības vingrošanas nodarbības: 29.jūlijā, 12.augustā, 26.augustā, 2.septembrī, 16.septembrī un 30.septembrī plkst.9.00. Pulcēšanās pie Siguldas Sporta centra.
  • Orientēšanās nodarbības: 18.jūlijā plkst.19.30, 22.augustā plkst.18.00 un 19.septembrī plkst.18.00. Pulcēšanās Svētku laukumā.
  • Skriešanas nodarbības: 8.augustā plkst.18.30 un 5.septembrī plkst.18.00. Pulcēšanās Svētku laukumā.

Bezmaksas nodarbību klāstu plānots papildināt – no septembra tiks uzsāktas nodarbības cilvēkiem ar funkcionāliem traucējumiem, kas notiks brīvā dabā, sporta zālē, trenažieru zālē un peldbaseinā, savukārt no decembra līdz martam Fischer Slēpošanas centrā sertificēta trenera vadībā iedzīvotājiem būs iespēja apgūt distanču slēpošanas pamatus.

Projekta ietvaros tiek plānotas arī sporta un aktīvu dzīvesveidu veicinošas nodarbības Jūdažos, Morē un Allažos, kas notiks divas reizes mēnesī, no oktobra līdz martam.

Nodarbības notiek Eiropas Sociālā fonda projekta Nr.9.2.4.2/16/I/018 „Esi vesels Siguldas novadā!” ietvaros. Eiropas Sociālā fonda projekts „Esi vesels Siguldas novadā!” tiks īstenots līdz 2019.gada decembrim, un tā laikā kopumā norisināsies 1268 dažādas aktivitātes – pasākumi, lekcijas, nodarbības, nodarbību cikli un nometnes.


© www.sigulda.lv




KOMENTĀRI
Lai pievienotu komentāru nepieciešams būt reģistrētam lietotājam vai reģistrēties!


Pasākumi