×

Lai šī tīmekļvietne darbotos, tā izmanto nepieciešamās sīkdatnes. Ar Jūsu piekrišanu papildus šajā vietnē var tikt izmantotas statistikas un sociālo mediju sīkdatnes:
- Statistikas sīkdatnes (nepieciešamas, lai uzlabotu vietnes darbību un lietošanas pieredzi);
- Sociālo mediju sīkdatnes (nepieciešamas Facebook autorizācijai, video skatījumiem).

Jūs varat piekrist visām sīkdatnēm, noklikšķinot uz pogas “Piekrītu visām sīkdatnēm” vai veikt atsevišķu sīkdatņu izvēli, noklikšķinot uz pogas “Tikai analītiskajām sīkdatnēm” vai “Tikai sociālo mēdīju sīkdatnēm”.

Ja tīmekļa vietnes lietotājs noklikšķina uz pogas “Nepiekrītu”, tīmekļa vietnē saglabājas tikai nepieciešamās sīkdatnes, kuras ir nepieciešamas, lai nodrošinātu tīmekļa vietnes darbību un kuru izmantošanai nav nepieciešams iegūt lietotāja piekrišanu.

Lai uzzinātu vairāk par mūsu sīkdatņu politiku, lūdzam noklikšķināt uz pogas “Vairāk informācijas”.

Piektdiena, 19. aprīlis
Šodien sveicam: Vēsma, Fanija
Laika ziņas: Sigulda 0℃, Z vējš 0 m/s
e.sigulda.lv
A- A A+ T T


2017-07-18
Izmaiņas Siguldas novada pašvaldības rekvizītos

Siguldas novada pašvaldībai kopš 2017.gada 16.jūnija ir mainīts juridiskais nosaukums (iepriekš Siguldas novada dome), līdz ar to, veicot maksājumus, jāievēro, lai tiku norādīti jaunie rekvizīti:

Nosaukums: Siguldas novada pašvaldība
Reģistrācijas Nr. 90000048152
PVN reģistrācijas Nr. LV 90000048152
Juridiskā adrese: Pils iela 16, Sigulda, Siguldas novads, LV-2150

Norēķinu rekvizīti:
Banka: AS SEB banka
Kods: UNLALV2X
Norēķinu konts: LV15 UNLA 0027 8001 3040 4

Saistībā ar juridiskā nosaukuma maiņu, mainīts arī pašvaldības e-pasts – iedzīvotāji turpmāk ar pašvaldību aicināti sazināties, rakstot uz pasvaldiba@sigulda.lv

 


© www.sigulda.lv




KOMENTĀRI
Lai pievienotu komentāru nepieciešams būt reģistrētam lietotājam vai reģistrēties!


Aleksejs Mjaliks
- 2017-07-20 09:50

Un kāda ir smalkā doma aiz nosaukuma maiņas? Lai kādam ir darbs, pārtaisot visus papīrus?

Atbilde: Aleksejs Mjaliks
Administrācija
- 2017-07-20 14:37

Labdien, Aleksej Mjalik!

Nosaukuma maiņa ir juridiska formalitāte. Saskaņā ar likuma „Par pašvaldībām” 3.pantu vietējā pašvaldība ir vietējā pārvalde, kas ar pilsoņu vēlētas pārstāvniecības – domes – un tās izveidoto institūciju un iestāžu starpniecību nodrošina likumos noteikto funkciju, kā arī šajā likumā paredzētajā kārtībā Ministru kabineta doto uzdevumu un pašvaldības brīvprātīgo iniciatīvu izpildi, ievērojot valsts un attiecīgās administratīvās teritorijas iedzīvotāju intereses. Likuma 18.pants nosaka, ka domi veido vēlēti deputāti. Iepriekš minētais nozīmē, ka vietējo pārvaldi noteiktā administratīvajā teritorijā īsteno pašvaldība, savukārt dome ir pilsoņu vēlēts deputātu kopums, ar kura pārstāvniecību šī pārvalde tiek īstenota.

Ar cieņu www.sigulda.lv administrācija

Pasākumi