×

Lai šī tīmekļvietne darbotos, tā izmanto nepieciešamās sīkdatnes. Ar Jūsu piekrišanu papildus šajā vietnē var tikt izmantotas statistikas un sociālo mediju sīkdatnes:
- Statistikas sīkdatnes (nepieciešamas, lai uzlabotu vietnes darbību un lietošanas pieredzi);
- Sociālo mediju sīkdatnes (nepieciešamas Facebook autorizācijai, video skatījumiem).

Jūs varat piekrist visām sīkdatnēm, noklikšķinot uz pogas “Piekrītu visām sīkdatnēm” vai veikt atsevišķu sīkdatņu izvēli, noklikšķinot uz pogas “Tikai analītiskajām sīkdatnēm” vai “Tikai sociālo mēdīju sīkdatnēm”.

Ja tīmekļa vietnes lietotājs noklikšķina uz pogas “Nepiekrītu”, tīmekļa vietnē saglabājas tikai nepieciešamās sīkdatnes, kuras ir nepieciešamas, lai nodrošinātu tīmekļa vietnes darbību un kuru izmantošanai nav nepieciešams iegūt lietotāja piekrišanu.

Lai uzzinātu vairāk par mūsu sīkdatņu politiku, lūdzam noklikšķināt uz pogas “Vairāk informācijas”.

Ceturtdiena, 28. marts
Šodien sveicam: Gunta, Ginta, Gunda
Laika ziņas: Sigulda 0℃, Z vējš 0 m/s
e.sigulda.lv
A- A A+ T T


2017-07-18
Notiks skrituļslidošanas seriāla „S!–Skate 2017” ceturtais posms

Ceturtdien, 20.jūlijā, plkst.18.30 Fischer Slēpošanas centrā notiks skrituļslidošanas seriāla „S!Skate 2017” ceturtais posms, kurā aicināti piedalīties gan pieredzējuši skrituļslidotāji, gan sporta entuziasti. Sacensību starts tiks dots plkst.18.30, bet reģistrēšanās norisināsies no plkst.17.30.

Sacensību dalībnieki, ņemot vērā savu vecumu un meistarības līmeni, var izvēlēties startēt kādā no 26 dažādām vecuma grupām. Jaunākie dalībnieki (SV6 un SV8) sacensībās startē pa 200 metru apli, bet pārējās dalībnieku grupas pa 1,2 kilometru apli. Elektroniskā pieteikšanās sacensībām norisinās šeit.

Skrituļslidošanas seriāls norisinās jau ceturto gadu un katrā tā posmā pulcē vairāk nekā 100 dalībnieku. Sacensībās aicināts piedalīties ikviens interesents, kurš ir apguvis skrituļslidošanas iemaņas, un kuram ir atbilstošs veselības stāvoklis.

Šajā sezonā notiks vēl divi „S!–Skate” skrituļslidošanas posmi – 3.augustā un 21.septembrī.

Katrā posmā pirmo trīs vietu ieguvēji tiek apbalvoti ar diplomiem un piemiņas balvām. Sezonas kopvērtējumā pirmie trīs labākie sacensību dalībnieki visās vecuma grupās tiks apbalvoti ar īpašām balvām. Plašāka informācija par pasākumu pieejama šeit.


© www.sigulda.lv




KOMENTĀRI
Lai pievienotu komentāru nepieciešams būt reģistrētam lietotājam vai reģistrēties!


Apskatīt komentārus

Pasākumi