×

Lai šī tīmekļvietne darbotos, tā izmanto nepieciešamās sīkdatnes. Ar Jūsu piekrišanu papildus šajā vietnē var tikt izmantotas statistikas un sociālo mediju sīkdatnes:
- Statistikas sīkdatnes (nepieciešamas, lai uzlabotu vietnes darbību un lietošanas pieredzi);
- Sociālo mediju sīkdatnes (nepieciešamas Facebook autorizācijai, video skatījumiem).

Jūs varat piekrist visām sīkdatnēm, noklikšķinot uz pogas “Piekrītu visām sīkdatnēm” vai veikt atsevišķu sīkdatņu izvēli, noklikšķinot uz pogas “Tikai analītiskajām sīkdatnēm” vai “Tikai sociālo mēdīju sīkdatnēm”.

Ja tīmekļa vietnes lietotājs noklikšķina uz pogas “Nepiekrītu”, tīmekļa vietnē saglabājas tikai nepieciešamās sīkdatnes, kuras ir nepieciešamas, lai nodrošinātu tīmekļa vietnes darbību un kuru izmantošanai nav nepieciešams iegūt lietotāja piekrišanu.

Lai uzzinātu vairāk par mūsu sīkdatņu politiku, lūdzam noklikšķināt uz pogas “Vairāk informācijas”.

Piektdiena, 19. aprīlis
Šodien sveicam: Vēsma, Fanija
Laika ziņas: Sigulda 0℃, Z vējš 0 m/s
e.sigulda.lv
A- A A+ T T


2017-07-18
Uzsākti Mednieku ceļa seguma remontdarbi

​Jūlijā uzsākts grantētā autoceļa A2–Mednieki–V85 (Jūdaži–Nītaure) grants seguma remonts gandrīz septiņu kilometru garumā. Darbus veic iepirkumā izvēlētā SIA „DGR serviss", darbu kopējās izmaksas sasniegs 182 269 eiro. Darbus plānots pabeigt līdz augusta beigām.

Sliktā stāvoklī esošajam grantētajam ceļam tiks veikts ceļa braucamās daļas virskārtas seguma remonts, izbūvējot jaunu grants–šķembu segumu visā ceļa garumā. Paredzēts izveidot ceļa nomales, kur nepieciešams, tiks veikta krūmu izzāģēšana, lai uzlabotu satiksmes drošību. Tiks sakārtota arī lietusūdens atvade no ceļa klātnes, veicot caurteku tīrīšanu un atsevišķu posmu maiņu. Tāpat tiks nostiprinātas arī ceļa nogāzes.

Ar plānotajiem ielu un ceļu pārbūves darbiem var iepazīties infrastruktūras attīstības interaktīvajā kartē, kur informācija tiek regulāri papildināta un jau tuvākajā laikā tajā būs pieejama informācija arī par Siguldas novada ciematu un lauku ielu un ceļu plānotajiem pārbūves darbiem, kā arī 2019.gadā plānotajiem ielu pārbūves un komunikācijas izbūves darbiem.

Jau ziņots, ka šogad pašvaldības ielu un ceļu uzturēšanai un pārbūvei budžetā ieplānoti līdzekļi 5,1 miljona eiro apmērā. Tuvāko gadu pašvaldības prioritāte ir ielu un ceļu atjaunošana un izbūve, kā arī lietusūdens novadīšanas sistēmas pilnveidošana un sakārtošana, ik gadu šiem darbiem ieplānojot vairākus miljonus eiro.


© www.sigulda.lv




KOMENTĀRI
Lai pievienotu komentāru nepieciešams būt reģistrētam lietotājam vai reģistrēties!


Ieva Blaua
- 2017-09-05 09:01

Labdien,
rakstā ir informācija, ka remontdarbiem jābeidzas augusta beigās.
Ir jau septembra sākums un darbi vēl nav beigušies. Vai zināmi precīzi datumi?

Paldies.

Atbilde: Ieva Blaua
Administrācija
- 2017-09-05 13:03

Labdien, Ieva Blaua!

Ņemot vērā spēcīgās lietavas būvdarbu laikā, kad grunts tika pārmitrināta un darbus bija perodiski jāpārtrauc, līguma termiņš tika pagarināts par 12 darba dienām.

Ar cieņu www.sigulda.lv administrācija

Pasākumi