×

Lai šī tīmekļvietne darbotos, tā izmanto nepieciešamās sīkdatnes. Ar Jūsu piekrišanu papildus šajā vietnē var tikt izmantotas statistikas un sociālo mediju sīkdatnes:
- Statistikas sīkdatnes (nepieciešamas, lai uzlabotu vietnes darbību un lietošanas pieredzi);
- Sociālo mediju sīkdatnes (nepieciešamas Facebook autorizācijai, video skatījumiem).

Jūs varat piekrist visām sīkdatnēm, noklikšķinot uz pogas “Piekrītu visām sīkdatnēm” vai veikt atsevišķu sīkdatņu izvēli, noklikšķinot uz pogas “Tikai analītiskajām sīkdatnēm” vai “Tikai sociālo mēdīju sīkdatnēm”.

Ja tīmekļa vietnes lietotājs noklikšķina uz pogas “Nepiekrītu”, tīmekļa vietnē saglabājas tikai nepieciešamās sīkdatnes, kuras ir nepieciešamas, lai nodrošinātu tīmekļa vietnes darbību un kuru izmantošanai nav nepieciešams iegūt lietotāja piekrišanu.

Lai uzzinātu vairāk par mūsu sīkdatņu politiku, lūdzam noklikšķināt uz pogas “Vairāk informācijas”.

Piektdiena, 19. aprīlis
Šodien sveicam: Vēsma, Fanija
Laika ziņas: Sigulda 0℃, Z vējš 0 m/s
e.sigulda.lv
A- A A+ T T


2017-07-19
Siguldā CSDD pakalpojumi būs pieejami jaunā tehniskās apskates stacijā

No 24.jūlija Ceļu satiksmes drošības direkcija (CSDD) pakalpojumus nodrošinās jaunā un modernā Siguldas tehniskās apskates stacijā, kas atradīsies Vidzemes šosejas 46.kilometrā (blakus „Aerodium” un „Siguldas Bloks”).

Jaunā Siguldas tehniskās apskates stacija turpmāk atradīsies ērtākā vietā un tā būs plašāka, jo vienas tehniskās apskates līnijas vietā būs pieejamas trīs. Tas pilnībā atdalīs kravas auto plūsmu no vieglo auto plūsmas, palielinot stacijas caurlaidību.

Lai padarītu klientiem ērtāku un pieejamāku tehniskās apskates iziešanas procesu, tiks pagarināti arī darba laiki. Turpmāk tehniskās apskates stacijas pakalpojumi klientiem tiks sniegti pirmdienās no plkst.8.30 līdz 19.00, savukārt pārējās darba dienās stacija darbosies no plkst.8.30 līdz 17.00. Tehniskās apskates stacija būs atvērta arī sestdienās no plkst.8.30 līdz 14.00.

Siguldā tehniskās apskates procesu turpinās regulēt automātiskā rindu sistēma, kā arī klienti varēs pierakstīties tehniskajai apskatei uz noteiktu laiku.

Tehniskās apskates stacijas iepriekšējā adresē CSDD pakalpojumi vairs netiks sniegti.


© www.sigulda.lv




KOMENTĀRI
Lai pievienotu komentāru nepieciešams būt reģistrētam lietotājam vai reģistrēties!


Apskatīt komentārus

Pasākumi