×

Lai šī tīmekļvietne darbotos, tā izmanto nepieciešamās sīkdatnes. Ar Jūsu piekrišanu papildus šajā vietnē var tikt izmantotas statistikas un sociālo mediju sīkdatnes:
- Statistikas sīkdatnes (nepieciešamas, lai uzlabotu vietnes darbību un lietošanas pieredzi);
- Sociālo mediju sīkdatnes (nepieciešamas Facebook autorizācijai, video skatījumiem).

Jūs varat piekrist visām sīkdatnēm, noklikšķinot uz pogas “Piekrītu visām sīkdatnēm” vai veikt atsevišķu sīkdatņu izvēli, noklikšķinot uz pogas “Tikai analītiskajām sīkdatnēm” vai “Tikai sociālo mēdīju sīkdatnēm”.

Ja tīmekļa vietnes lietotājs noklikšķina uz pogas “Nepiekrītu”, tīmekļa vietnē saglabājas tikai nepieciešamās sīkdatnes, kuras ir nepieciešamas, lai nodrošinātu tīmekļa vietnes darbību un kuru izmantošanai nav nepieciešams iegūt lietotāja piekrišanu.

Lai uzzinātu vairāk par mūsu sīkdatņu politiku, lūdzam noklikšķināt uz pogas “Vairāk informācijas”.

Ceturtdiena, 28. marts
Šodien sveicam: Gunta, Ginta, Gunda
Laika ziņas: Sigulda 0℃, Z vējš 0 m/s
e.sigulda.lv
A- A A+ T T


2017-07-20
Siguldas Sporta skolas audzēkņi tiekas ar Kristapu Porziņģi

Svētdien, 16. jūlijā, Rīgā, Olimpiskā centra basketbola zālē notika Latvijas fanu tikšanās ar basketbolistu Kristapu Porziņģi. Pasākumā piedalījās arī Siguldas Sporta skolas audzēkņi Reinis Aizupietis, Aksels Veģeris un Silvestrs Kalniņš.

Pasākumā pulcējās 10 līdz 14 gadus veci zēni un meitenes no 55 sporta skolām un basketbola klubiem. Jaunieši bija gatavojušies un izmantoja iespēju uzdot Kristapam jautājumus par sportošanu un dzīvi ASV, kā arī atrādīja basketbola iemaņas kopīgā saspēlē.

Papildu sportiskajām aktivitātēm ar Kristapu jauniešus uzmundrināja arī karsējmeiteņu priekšnesumi, repa izpildītāji Reiks un Fakts, iesildīšanos organizēja Renārs Zeltiņš. Kristaps Porziņģis atbildēja uz bērnu jautājumiem un komentēja, ka sasniegt sapni var ar smagu darbu un apņēmību doties uz nosprausto mērķi.

Siguldas Sporta skolas basketbola trenere Lelde Bērziņa: „Saņemot ielūgumus, bērni bija laimīgi. Tos iedevām centīgākajiem audzēkņiem – ar labāko treniņu apmeklējumu. Pēc nopelniem ielūgumu saņēma viens no mūsu audzēkņiem, kurš visu gadu treniņus apmeklēja Porziņģa formā, un prieks bija neizmērojams, kad uz tā izdevās saņemt arī Kristapa Porziņģa autogrāfu. Bērniem bija lielas ovācijas par pasākumu. Varam arī lepoties, ka tieši viens no mūsu audzēkņiem bija tas, kurš pasākuma laikā apspēlēja Kristapu spēlē 1:1.”

Informāciju sagatavoja:
Baiba Ābelniece 


© www.sigulda.lv




KOMENTĀRI
Lai pievienotu komentāru nepieciešams būt reģistrētam lietotājam vai reģistrēties!


Pasākumi