×

Lai šī tīmekļvietne darbotos, tā izmanto nepieciešamās sīkdatnes. Ar Jūsu piekrišanu papildus šajā vietnē var tikt izmantotas statistikas un sociālo mediju sīkdatnes:
- Statistikas sīkdatnes (nepieciešamas, lai uzlabotu vietnes darbību un lietošanas pieredzi);
- Sociālo mediju sīkdatnes (nepieciešamas Facebook autorizācijai, video skatījumiem).

Jūs varat piekrist visām sīkdatnēm, noklikšķinot uz pogas “Piekrītu visām sīkdatnēm” vai veikt atsevišķu sīkdatņu izvēli, noklikšķinot uz pogas “Tikai analītiskajām sīkdatnēm” vai “Tikai sociālo mēdīju sīkdatnēm”.

Ja tīmekļa vietnes lietotājs noklikšķina uz pogas “Nepiekrītu”, tīmekļa vietnē saglabājas tikai nepieciešamās sīkdatnes, kuras ir nepieciešamas, lai nodrošinātu tīmekļa vietnes darbību un kuru izmantošanai nav nepieciešams iegūt lietotāja piekrišanu.

Lai uzzinātu vairāk par mūsu sīkdatņu politiku, lūdzam noklikšķināt uz pogas “Vairāk informācijas”.

Piektdiena, 19. aprīlis
Šodien sveicam: Vēsma, Fanija
Laika ziņas: Sigulda 0℃, Z vējš 0 m/s
e.sigulda.lv
A- A A+ T T


2017-07-24
Sākusies pirmā veselīga dzīvesveida dienas nometne bērniem

24.jūlijā sākusies pirmā Siguldas Sporta skolas atbalsta biedrības organizētā veselīga uztura un fizisko aktivitāšu dienas nometne bērniem, kura tiek finansēta no Eiropas Sociālā fonda projekta Nr.9.2.4.2/16/I/018 „Esi vesels Siguldas novadā!” līdzekļiem. Nometnē, kas ilgs 4.augustam, piedalās 24 Siguldas novada skolēni vecumā no astoņiem līdz 12 gadiem.

Nometnes vadītāja Karīna Putniņa stāsta, ka nometnes ietvaros ieplānotas daudzveidīgas aktivitātes bērnu fiziskās attīstības un veselīga dzīvesveida veicināšanai. Būs gan vispārējās fiziskās attīstības treniņi, gan pārgājieni uz Siguldas pilsētas sporta objektiem, kur bērni varēs iepazīties ar to piedāvātajām iespējām. Notiks arī ekskursijas uz zemnieku saimniecībām „Pīlādži” un „Skujas”, kur nometnes dalībnieki iepazīsies ar augļu un dārzeņu audzēšanu un izmantošanu uzturā. Nometnes dalībniekus uz sarunu par veselīgu uzturu un dzīvesveidu aicinās šo jomu speciālistes.

Šī ir pirmā no četrām nometnēm, ko Eiropas Sociālā fonda projekta Nr.9.2.4.2/16/I/018 „Esi vesels Siguldas novadā!” ietvaros realizēs Siguldas Sporta skolas atbalsta biedrība. Nākamā nometne notiks no 1.augusta līdz 10.augustam Siguldas pilsētas vidusskolā. Augusta beigās, no 21. līdz 31.augustam notiks nometne „Iepazīsti sportu! Ūdens”, kurā viena no tēmām būs peldētapmācība. Ar šo pašu ievirzi notiks arī ceturtā nometne no 23. līdz 27.oktobrim „Iepazīsti sportu! Ūdens II”.

Dalība visās minētajās nometnēs bērniem ir bez maksas, katru dienu tiek nodrošinātas siltas pusdienas.



Informāciju sagatavoja:
Siguldas Sporta skolas atbalsta biedrības valdes locekle
Ilze Ratniece


© www.sigulda.lv




KOMENTĀRI
Lai pievienotu komentāru nepieciešams būt reģistrētam lietotājam vai reģistrēties!


Apskatīt komentārus

Pasākumi