×

Lai šī tīmekļvietne darbotos, tā izmanto nepieciešamās sīkdatnes. Ar Jūsu piekrišanu papildus šajā vietnē var tikt izmantotas statistikas un sociālo mediju sīkdatnes:
- Statistikas sīkdatnes (nepieciešamas, lai uzlabotu vietnes darbību un lietošanas pieredzi);
- Sociālo mediju sīkdatnes (nepieciešamas Facebook autorizācijai, video skatījumiem).

Jūs varat piekrist visām sīkdatnēm, noklikšķinot uz pogas “Piekrītu visām sīkdatnēm” vai veikt atsevišķu sīkdatņu izvēli, noklikšķinot uz pogas “Tikai analītiskajām sīkdatnēm” vai “Tikai sociālo mēdīju sīkdatnēm”.

Ja tīmekļa vietnes lietotājs noklikšķina uz pogas “Nepiekrītu”, tīmekļa vietnē saglabājas tikai nepieciešamās sīkdatnes, kuras ir nepieciešamas, lai nodrošinātu tīmekļa vietnes darbību un kuru izmantošanai nav nepieciešams iegūt lietotāja piekrišanu.

Lai uzzinātu vairāk par mūsu sīkdatņu politiku, lūdzam noklikšķināt uz pogas “Vairāk informācijas”.

Otrdiena, 16. aprīlis
Šodien sveicam: Mintauts, Alfs, Bernadeta
Laika ziņas: Sigulda 0℃, Z vējš 0 m/s
e.sigulda.lv
A- A A+ T T


2017-07-28
Notiks 6.Siguldas novada atklātais čempionāts ātrajā šahā

​30.septembrī plkst.14.00 un 1.oktobrī plkst.10.00 Siguldas Valsts ģimnāzijā notiks 6.Siguldas novada atklātais čempionāts ātrajā šahā. Turnīrs kļuvis par tradīciju un iemantojis popularitāti ārvalstu šahistu vidū. Pērn no 137 dalībniekiem Latviju pārstāvēja 87 šahisti, bet pārējie bija ieradušies no sešām citām valstīm.

Tāpat kā iepriekšējos gados līdztekus ar pamatbalvām pirmo astoņu vietu ieguvējiem, tiks aprēķinātas un piešķirtas divas reitingbalvas katru divpadsmit šahistu grupā. Turnīra nolikums paredz arī virkni speciālbalvu. Tas dos iespēju par balvām cīnīties visiem turnīra dalībniekiem.

Turnīrs notiek pēc Šveices sistēmas 11 kārtās, sacensībās var piedalīties ikviens šaha spēles cienītājs. Lai pieteiktos turnīram, dalībniekam uz e-pasta adresi alberts.cimins@inbox.lv jānosūta savs vārds, uzvārds, FIDE ID numurs un dzīvesvietas pilsēta. Reģistrācija turnīram notiks 30.septembrī sacensību norises vietā no plkst.13.00 – 13.45.

Dalības maksa turnīrā – 14 eiro, piesakoties līdz 27.septembrim, – 10 eiro;  Siguldas novada iedzīvotāja ID kartes īpašniekiem – bez maksas.

Šī gada jaunums būs slavenās latviešu šahistes Mildas Laubertes piemiņai veltītais ātrspēles turnīrs, kas notiks uzreiz pēc Siguldas čempionāta noslēgšanās. Milda Lauberte vairākus gadu desmitus bija Latvijas vadošā šahiste, un viņas lielākais panākums bija trešā vieta pasaules sieviešu čempionātā Stokholmā 1937.gadā. Pirmie Mildas Laubertes dzīves gadi aizvadīti Ratnieku mājās Siguldas pievārtē. Slavenā šahiste 2009.gadā apbedīta Laubertu dzimtkapos Siguldā.

Sacensības organizē Siguldas šaha klubs sadarbībā ar Siguldas novada pašvaldību, Rīgas Šaha federāciju un Latvijas Šaha federāciju. 


© www.sigulda.lv




KOMENTĀRI
Lai pievienotu komentāru nepieciešams būt reģistrētam lietotājam vai reģistrēties!


Apskatīt komentārus

Pasākumi