×

Lai šī tīmekļvietne darbotos, tā izmanto nepieciešamās sīkdatnes. Ar Jūsu piekrišanu papildus šajā vietnē var tikt izmantotas statistikas un sociālo mediju sīkdatnes:
- Statistikas sīkdatnes (nepieciešamas, lai uzlabotu vietnes darbību un lietošanas pieredzi);
- Sociālo mediju sīkdatnes (nepieciešamas Facebook autorizācijai, video skatījumiem).

Jūs varat piekrist visām sīkdatnēm, noklikšķinot uz pogas “Piekrītu visām sīkdatnēm” vai veikt atsevišķu sīkdatņu izvēli, noklikšķinot uz pogas “Tikai analītiskajām sīkdatnēm” vai “Tikai sociālo mēdīju sīkdatnēm”.

Ja tīmekļa vietnes lietotājs noklikšķina uz pogas “Nepiekrītu”, tīmekļa vietnē saglabājas tikai nepieciešamās sīkdatnes, kuras ir nepieciešamas, lai nodrošinātu tīmekļa vietnes darbību un kuru izmantošanai nav nepieciešams iegūt lietotāja piekrišanu.

Lai uzzinātu vairāk par mūsu sīkdatņu politiku, lūdzam noklikšķināt uz pogas “Vairāk informācijas”.

Piektdiena, 19. aprīlis
Šodien sveicam: Vēsma, Fanija
Laika ziņas: Sigulda 0℃, Z vējš 0 m/s
e.sigulda.lv
A- A A+ T T


2017-07-29
Svinīgajā pasākumā „Esmu dzimis Siguldas novadā” sveiktas 125 novadnieku ģimenes

Sestdien, 29.jūlijā, pie koncertzāles „Baltais Flīģelis” notika svinīgs pasākums „Esmu dzimis Siguldas novadā”, kurā Siguldas novada pašvaldības domes priekšsēdētājs Uģis Mitrevics sveica 125 2017.gada pirmajā pusgadā dzimušos novadniekus un viņu ģimenes. No 125 Siguldas novadā pirmajā pusgadā deklarētajiem mazuļiem vienā ģimenē piedzimis septītais mazulis, trijās ģimenēs piedzimuši piektie bērniņi, savukārt deviņās ģimenēs dzimuši ceturtie mazuļi. Vienā ģimenē piedzimuši dvīņi.

2017.gada pirmajā pusgadā piedzimuši 66 zēni un 59 meitenes. Populārākie vārdi, kas doti meitenēm bijuši Karlīna, Amanda un Elīza, savukārt zēniem – Emīls, Gustavs un Kārlis. Visvairāk bērniņi – 29 – dzimuši jūnijā.

Pasākums, kurā katrs Siguldas novadā deklarētais jaundzimušais novadnieks no domes priekšsēdētāja saņem īpaši veidotu monētu ar iegravētu novada ģerboni, mazuļa dzimšanas gadu un Siguldas Jaunās pils kontūru, norisinās jau kopš 2012.gada. Šogad pasākumā jaundzimušos mazuļus un viņu ģimenes ar muzikālu priekšnesumu sveica arī dziedātāja Aija Vītoliņa.

Nākamais pasākums „Esmu dzimis Siguldas novadā” plānots nākamā gada februārī, kad tiks godināti 2017.gada otrajā pusgadā dzimušie novadnieki.

Ielūgtās ģimenes, kuras pasākumu neapmeklēja, tiek aicinātas sazināties ar Siguldas novada pašvaldības Pakalpojumu centru, zvanot uz bezmaksas tālruni 80000388, lai vienotos par piemiņas monētu saņemšanu.


Plašāka fotogalerija


© www.sigulda.lv




KOMENTĀRI
Lai pievienotu komentāru nepieciešams būt reģistrētam lietotājam vai reģistrēties!


Apskatīt komentārus

Pasākumi