×

Lai šī tīmekļvietne darbotos, tā izmanto nepieciešamās sīkdatnes. Ar Jūsu piekrišanu papildus šajā vietnē var tikt izmantotas statistikas un sociālo mediju sīkdatnes:
- Statistikas sīkdatnes (nepieciešamas, lai uzlabotu vietnes darbību un lietošanas pieredzi);
- Sociālo mediju sīkdatnes (nepieciešamas Facebook autorizācijai, video skatījumiem).

Jūs varat piekrist visām sīkdatnēm, noklikšķinot uz pogas “Piekrītu visām sīkdatnēm” vai veikt atsevišķu sīkdatņu izvēli, noklikšķinot uz pogas “Tikai analītiskajām sīkdatnēm” vai “Tikai sociālo mēdīju sīkdatnēm”.

Ja tīmekļa vietnes lietotājs noklikšķina uz pogas “Nepiekrītu”, tīmekļa vietnē saglabājas tikai nepieciešamās sīkdatnes, kuras ir nepieciešamas, lai nodrošinātu tīmekļa vietnes darbību un kuru izmantošanai nav nepieciešams iegūt lietotāja piekrišanu.

Lai uzzinātu vairāk par mūsu sīkdatņu politiku, lūdzam noklikšķināt uz pogas “Vairāk informācijas”.

Piektdiena, 19. aprīlis
Šodien sveicam: Vēsma, Fanija
Laika ziņas: Sigulda 0℃, Z vējš 0 m/s
e.sigulda.lv
A- A A+ T T


2017-07-31
Izstāde „Mīlestības Lidojums" Kultūras un mākslas telpā „Siguldas Tornis”​

No 4. līdz 27.augustam Kultūras un mākslas telpā „Siguldas Tornis”​ būs skatāma izstāde „Mīlestības Lidojums". Tajā redzami Lindu ģimenes jaunākie glezniecības un tēlniecības darbi.

Tēlniece Luīze Linde (1991) ar savu skulptūru „Mīlestības Lidojums" vēlas vairot skaistumu un izpaust sajūtu par romantiskajām un intīmajām cilvēku attiecībām. Gleznotājs Leonards Linde (2013) savās 12 interpretācijās par modernisma glezniecību atklāj pašu raksturīgāko, kas piemīt tādiem mākslas pasaulē labi pazīstamiem uzvārdiem kā Polloks, Rotko, Mondrians, Malēvičš, Renuārs, Naumovs, Varhols, Dalī, Van Gogs un Picasso. Viena no kompozīcijām radīta Leonarda autortehnikā, kurā krāsas uz audekla uztrieptas izmantojot ūdenspistoli. Četrus gadus vecajam māksliniekam Leonardam šī ir otrā gleznu izstāde, un tās tapšanu iedvesmo Leonarda tētis, mākslas un dizaina pedagogs, grafikas un web dizainers Mārtiņš Linde. 

Ieeja – par ziedojumiem

 


© www.sigulda.lv




KOMENTĀRI
Lai pievienotu komentāru nepieciešams būt reģistrētam lietotājam vai reģistrēties!


Apskatīt komentārus

Pasākumi