×

Lai šī tīmekļvietne darbotos, tā izmanto nepieciešamās sīkdatnes. Ar Jūsu piekrišanu papildus šajā vietnē var tikt izmantotas statistikas un sociālo mediju sīkdatnes:
- Statistikas sīkdatnes (nepieciešamas, lai uzlabotu vietnes darbību un lietošanas pieredzi);
- Sociālo mediju sīkdatnes (nepieciešamas Facebook autorizācijai, video skatījumiem).

Jūs varat piekrist visām sīkdatnēm, noklikšķinot uz pogas “Piekrītu visām sīkdatnēm” vai veikt atsevišķu sīkdatņu izvēli, noklikšķinot uz pogas “Tikai analītiskajām sīkdatnēm” vai “Tikai sociālo mēdīju sīkdatnēm”.

Ja tīmekļa vietnes lietotājs noklikšķina uz pogas “Nepiekrītu”, tīmekļa vietnē saglabājas tikai nepieciešamās sīkdatnes, kuras ir nepieciešamas, lai nodrošinātu tīmekļa vietnes darbību un kuru izmantošanai nav nepieciešams iegūt lietotāja piekrišanu.

Lai uzzinātu vairāk par mūsu sīkdatņu politiku, lūdzam noklikšķināt uz pogas “Vairāk informācijas”.

Ceturtdiena, 28. marts
Šodien sveicam: Gunta, Ginta, Gunda
Laika ziņas: Sigulda 0℃, Z vējš 0 m/s
e.sigulda.lv
A- A A+ T T


2017-08-01
Notiks skrituļslidošanas seriāla „S! – Skate 2017” piektais posms

​3.augustā Fischer Slēpošanas centrā notiks skrituļslidošanas seriāla „S! – Skate 2017” piektais posms. Plkst.18.30 starts tiks dots jaunākajiem sacensību dalībniekiem, bet plkst.19.00 – pārējām sacensību dalībnieku grupām.

Dalībniekiem šajā sacensību posmā tiks dots brīvais starts ar kontrollaiku. Jaunākie dalībnieki sacensībās startēs pa 200 metru apli, bet pārējās dalībnieku grupas pa 1,2 kilometru garu apli. Iepriekšēja reģistrācija sacensībām līdz 2.augusta plkst.17.00 tiešsaitē – šeit.

Noslēdzošais šīs sezonas „S! – Skate 2017” skrituļslidošanas posms notiks 21.septembrī, kad tiks apbalvoti 2017.gada sacensību kopvērtējuma uzvarētāji katrā grupā.

Katrā posmā pirmo trīs vietu ieguvējus apbalvos ar diplomiem un sponsoru piemiņas veltēm. Sezonas kopvērtējumā pirmo trīs vietu ieguvēji visās vecuma grupās tiks apbalvoti ar rīkotāju un atbalstītāju sagatavotām balvām.

Skrituļslidošanas seriāls tika uzsākts 13.aprīlī un katrs tā posms pulcē vairāk nekā 100 dalībnieku. Kopumā sacensības tiek aizvadītas jau ceturto gadu un ir populāras lielu un mazu skrituļslidotāju vidū. Sacensību mērķis ir popularizēt skrituļslidošanu dažādu vecumu paaudžu vidū, kā arī veicināt lietderīgu un fiziski aktīvu brīvā laika pavadīšanu. Sacensībās aicināts piedalīties ikviens interesents, kurš ir apguvis skrituļslidošanas iemaņas, un kuram ir atbilstošs veselības stāvoklis. Kopumā sacensību dalībnieki, ņemot vērā savu vecumu un meistarības līmeni, var izvēlēties startēt kādā no 26 dažādām vecuma grupām.

Plašāka informācija par pasākumu pieejama šeit un Fischer Slēpošanas centra Facebook kontā.

Sacensību norisi atbalsta – Siguldas novada pašvaldība, biedrība „A2”, „Fischer Latvia”, „Briko Maplus smēri, SIA „Rāmkalni Nordeco”, SIA „Maiznīca Flora”, piedzīvojumu parks „Tarzāns” un SIA „Siguldas Saldējums”.

Gada siltajā sezonā Fischer Slēpošanas centrā papildus „S! – Skate 2017” skrituļslidošanas seriālam norisinās arī „S! – Velo 2017” riteņbraukšanas seriāls, kā arī skriešanas un nūjošanas seriāls „Siguldas apļi 2017”.

Fischer Slēpošanas centrā apmeklētājiem ir pieejama 1.4 kilometrus gara asfaltēta trase, kas ir piemērota vieta skrituļslidošanai, rolerslēpošanai, velobraukšanai un nūjošanai. Centra nomā ir pieejams inventārs sporta aktivitāšu cienītājiem, kuri vēlas apgūt skrituļslidošanu un rollerslēpošanu.

Atgādinām, ka gada siltajā sezonā  Siguldas novada iedzīvotāja ID kartes īpašniekiem – Fischer Slēpošanas centra trases izmantošana ir bezmaksas un inventāra noma ar 10% atlaidi. Citu novadu iedzīvotajiem maksa par trasi ir 1.50 eiro, savukārt skolēniem, studentiem un pensionāriem – 10% atlaide.


© www.sigulda.lv




KOMENTĀRI
Lai pievienotu komentāru nepieciešams būt reģistrētam lietotājam vai reģistrēties!


Pasākumi