×

Lai šī tīmekļvietne darbotos, tā izmanto nepieciešamās sīkdatnes. Ar Jūsu piekrišanu papildus šajā vietnē var tikt izmantotas statistikas un sociālo mediju sīkdatnes:
- Statistikas sīkdatnes (nepieciešamas, lai uzlabotu vietnes darbību un lietošanas pieredzi);
- Sociālo mediju sīkdatnes (nepieciešamas Facebook autorizācijai, video skatījumiem).

Jūs varat piekrist visām sīkdatnēm, noklikšķinot uz pogas “Piekrītu visām sīkdatnēm” vai veikt atsevišķu sīkdatņu izvēli, noklikšķinot uz pogas “Tikai analītiskajām sīkdatnēm” vai “Tikai sociālo mēdīju sīkdatnēm”.

Ja tīmekļa vietnes lietotājs noklikšķina uz pogas “Nepiekrītu”, tīmekļa vietnē saglabājas tikai nepieciešamās sīkdatnes, kuras ir nepieciešamas, lai nodrošinātu tīmekļa vietnes darbību un kuru izmantošanai nav nepieciešams iegūt lietotāja piekrišanu.

Lai uzzinātu vairāk par mūsu sīkdatņu politiku, lūdzam noklikšķināt uz pogas “Vairāk informācijas”.

Ceturtdiena, 25. aprīlis
Šodien sveicam: Līksma, Bārbala
Laika ziņas: Sigulda 0℃, Z vējš 0 m/s
e.sigulda.lv
A- A A+ T T


2017-08-02
Veselīga uztura un fizisko aktivitāšu nometne Siguldas pilsētas vidusskolā

1.augustā sākusies Siguldas Sporta skolas atbalsta biedrības organizētā veselīga uztura un fizisko aktivitāšu dienas nometne bērniem Siguldas pilsētas vidusskolā, kura tiek finansēta no Eiropas Sociālā fonda projekta Nr.9.2.4.2/16/I/018 „Esi vesels Siguldas novadā!” līdzekļiem. Nometnē, kas ilgs līdz 11.augustam, piedalās 24 Siguldas novada skolēni vecumā no septiņiem līdz astoņiem gadiem.

Pirmajā dienā nometnes dalībnieki tika iepazīstināti ar nometnes norisi, kā arī drošības un iekšējās kārtības noteikumiem. Bērni savās nometnes dienasgrāmatās izteica vēlmes – ko viņi gribētu sagaidīt no šīs nometnes. Uzvilkuši savus nometnes krekliņus, dalībnieki devās uz pirmo sporta nodarbību stadionā, kur spēlēja aizraujošo spēli „Karogi”. Pēc pusdienām dalībnieki devās pārgājienā uz Satezeles pilskalnu, kur spēlēja dažādas spēles un rotaļas, lai labāk viens otru iepazītu. Sadaloties pa grupām, skolēni no dabas materiāliem veidoja mandalas.

Nometnes ietvaros paredzēti pārgājieni pa Siguldas novadu, ekskursija uz Rāmkalnu ražotni, tikšanās ar uztura speciālistu, kā arī velotriāla paraugdemonstrējumi.

Šī ir otrā no četrām nometnēm, ko Eiropas Sociālā fonda projekta Nr.9.2.4.2/16/I/018 „Esi vesels Siguldas novadā!” ietvaros realizē Siguldas Sporta skolas atbalsta biedrība. Augusta beigās, no 21. līdz 31.augustam notiks nometne „Iepazīsti sportu! Ūdens”, kurā viena no tēmām būs peldētapmācība. Ar šo pašu ievirzi notiks arī ceturtā nometne no 23. līdz 27.oktobrim „Iepazīsti sportu! Ūdens II”. Dalība visās minētajās nometnēs bērniem ir bez maksas, katru dienu tiek nodrošinātas siltas pusdienas.

 


© www.sigulda.lv




KOMENTĀRI
Lai pievienotu komentāru nepieciešams būt reģistrētam lietotājam vai reģistrēties!


Apskatīt komentārus

Pasākumi